Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Leeshet a szintem négyesre,...

Leeshet a szintem négyesre, ha egy pontot nem teljesítek?

Figyelt kérdés

"Válasz hasznossági százalékod legalább 70%"

Ez eddig nem volt gond, de most valaki több fiókból lepontoz, így le fogok menni 70% alá előbb-utóbb.

Ha ezt az egy pontot nem teljesítem, de amúgy aktív vagyok, próbálok hasznos válaszokat adni a saját történeteimet felhozva példának, nem törlik a válaszaimat meg a kérdéseimet, vajon maradhatok ötös szinten vagy az összes feltételnek meg kell felelnem, beleértve, hogy a 70%-ot elérem?

2022. máj. 30. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Összes.

Ezért nem jelzik ki sokan a nevüket.

2022. máj. 30. 01:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Adtam zöldet.
2022. máj. 30. 01:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindössze 2 különbség van a 4-es és 5-ös jogosultsági szint között.

5-ös esetén 15, míg 4-es esetén 30 perc időköz kell 2 kérdéskiírás közt. Nem hiszem, hogy a gyakorlatban ennek van jelentősége.

5-ös esetén, ha választ értékelsz, akkor az értékelési százalékod jelenik meg és számítódik be, 4-es esetén legfeljebb 75%. Ha az értékelési százalékod nem több, mint 75%, akkor ez semmit sem jelent, egyébként annyit, hogy az értékelésed kisebb súllyal számít az adott válasz százalékának kiszámolásakor.

(Ha saját történeteid hozod fel példának, akkor valami csevegős, véleményes kategóriában válaszolgathatsz. Ott olyan az értékelés is: véleményes.)

2022. máj. 30. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, honnan tudod, hogy egyvalaki értékeli nem hasznosnak a válaszaid, több fiókból? Ha így van, akkor olyan sok fiókból értékel, hogy elnyomja mások értékeléseit annyira, hogy a válaszaid 50% alatti hasznosságúnak vannak értékelve?

Ugyanis, a válasz hasznossági százalékod a hasznosnak értékelt válaszaid aránya az összes értékelt válaszodhoz. És 50%-100% tartományban hasznos a válasz, a Gy. k. zöld körben mutatja ezeket az értékeket. A válasz hasznossági százalék esetén ugyanúgy 1 hasznos válasznak számít az 50%-os hasznosságúnak értékelt válasz, mint a 100%-os hasznosságúnak értékelt.

Azt pedig nem értem, hogyan lehet kérdéses számodra adott jogosultsági szint feltételrendszerének teljesítése? A vagylagos feltételek kivételével mindnek teljesülnie kell; a vagylagosnál elegendő, ha csak az egyik teljesül.

2022. máj. 30. 14:01
 5/7 anonim válasza:
100%
Több fiókból elvileg nem is tud pontozni mivel azt írná ki hogy ez a választ már értékelték egy másik gépről vagy ilyesmi..
2022. máj. 30. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

5, megoldható, az ip cím titkostásával, de erről nem merek többet írni, mert a trolloknak akik ezt nem ismerik és idetévedtek, nem akarok ötletet adni.

2022. máj. 30. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

5

Egyiket otthoni wifiről, másikat mobilnetről pl. Ott van még a munkahelyi wifi is. ;)

Amúgy ez egy fura szabály, mert így azonos háztartásban élő emberek közül frankón csak egy értékelhet hivatalosan, eszerint a szabály szerint.

Kócostól

Én csak konkrét példákban tudok gondolkozni, így én is sokszor hozom példának saját magamat és a történeteimet. Nálam ezt nem szeretik. A reakciók alapján úgy érzik, azt hiszem, hogy különleges hópehelynek érzem magam, azt érzik, hogy panaszkodom vagy éppenhogy fényezem magam, azt gondolják, azt hiszem, hogy egyedül vagyok a sikerrel vagy épp a kudarccal.

Holott ilyenekről szó sincs, csak példaként írom, amit, se több, se kevesebb.

2022. máj. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!