Akik kikapcsolták a felhasználónevük láthatóságát, miért döntöttek így? Már regisztráció után kikapcsolták vagy egy ideig felhasználónévvel kommenteltek?
Tudod, én azon lepődnék meg, ha például kiderülne a természettudomány rovatban író fizikában, biológiában jártas bölcs anonim emberekről, hogy a szexualitás rovatba írnak ki bizarr kérdéseket (pl. savanyú talpas, cuckold kérdések...). Valahogy csalódnék. Az ilyen embereket konzervatívnak képzelem.
Én egyből regisztráláskor kikapcsoltam. Nem első regem, és tudtam, hogy konkrétabb dolgokat is szoktam magamról írni válaszokban. Életkor, egészségi állapot, lakóhely, családi állapot, munkahely...
De egyébként szívesen írogatnék nicknévvel, csak ez miatt nem.
Szerintem kész öngyilkosság lenne.
Mivel sokszor írok a társkeresési problémák témakörbe, mivel nehezen megy a társkeresés. De mint tudjon nagy részük ott rosszindulatú troll. Így ha pl elmennék és tudományos vagy társadalmi kérdésekhez is hozzászólnék akkor rögtön jönnének, hogy "fogd be a pofád te lúzer nyomorék! Hogy hihet bárki is ennek a nímandnak aki még nőt sem képes találni magának?"
Így meg semmi témával kapcsolatos reakciót nem kapnék hanem csak személyeskedés lenne az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!