Linkelhetek magamról olyan képet amin bugyiban vagyok?
Bocsi! Szembemegy a szabályzattal. Nem írtam, de nem gondoltam volna…
Az üzemeltető felel a képekért.
Ellenőriznie kellene ki vagy, mennyi idős, nem állsz-e felügyelet alatt, a kép valóban téged ábrázol stb.
Ott van a kérdés létrehozásának szabálypontjai között:
"Tilos magánszemélyek képeit linkelni, személyes adatait nyilvánosságra hozni! Nem javasoljuk azt sem, hogy saját személyes adataidat a kérdésben közzé tedd. Ha mégis így döntesz, csak saját felelősségedre teszed! "
Az azért félreértésre adhat okot, hogy a képmás is személyes adat, így a második mondat mintha ellentmondana az elsőnek (először tilos, majd áthárítja a felelősséget).
Mondjuk olyat már láttam ahol a hasát, homlokát, lábát, stb. tette fel valaki képfeltöltéses linkben.
Próbáld úgy fotózni, hogy az arcod ne legyen rajta és/vagy satírozd ki előtte, tehát csak a lényeg legyen rajta. Úgy szerintem nem fogják basztatni. Legrosszabb esetben törlik a kérdést.
A moderátorok, ha eléjük kerül a link, honnan tudhatják, hogy valóban rólad készült kép, és nem jogosulatlanul élsz vissza más képével?
┌ ✎ 4/ anonim válaszából: [Az azért félreértésre adhat okot, hogy a képmás is személyes adat, így a második mondat mintha ellentmondana az elsőnek (először tilos, majd áthárítja a felelősséget).] 2022. máj. 16. 16:11
Nincs ellentmondás.
A tiltás mások képeire, adataira vonatkozik. A „nem javasoljuk” pedig arra, hogy valaki a saját adatait közzé tegye; ha a tanács ellenére megteszi, akkor az az ő felelőssége. ┘
Attól függ...
Azt nem írtad, hogy fiú vagy-e, vagy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!