Ígyis Úgyis törölni fognak a GYIKról így?
Ne írj olyat amiről tudod, hogy törölni fogják.
Én már 2015 óta vagyok az oldalon, több ezer válasszal és még csak figyelmeztetést sem kaptam.
Szerintem ha a több ezer válaszhoz képest 100 válaszomat törölték az jó arány. Távoli jövővel meg felesleges foglalkozni. Felesleges stressz.
Nincs megszabva, így már az alapfelvetés is téves. Nem a mennyiség számít, hanem a szabálysértő viselkedésed súlyossága. Ha olyat írsz, akár az első kérdésed után bannolnak. Az okosabb trollok pedig úgy tudják adagolni és húzni a kisebb szabálysértések számát és erősségét, hogy lehet hónapokig nem tiltják őket. És akkor sem az számít, hogy tegnap X törölt válasza volt, és ha holnap eléri az X+1-et, akkor vége.
A lehető legegyszerűbb dolog (és akkor nem előre kell sajnálkozni vagy szarni az egészbe és csak azért is úgy kérdezni vagy válaszolni, hogy provokáld vele a modokat és a felhasználókat), ha normálisan használod az oldalt. Nem nagy erőfeszítésbe kerül az, hogy ne káromkodj, kötekedj, veszekedj másokkal. Kivéve, ha ezért vagy itt, mert akkor a törlés is jogos lesz, és gyorsan elér téged.
"Ha megvan szabva pl hogy hány válasz vagy kérdés után tiltanak ki "
Ha. A helyezet viszont az, hogy nincs megszabva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!