Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kit pontoztál le legutóbb és...

Kit pontoztál le legutóbb és mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Ritkán pontozok le, általában azt, aki nem a kérdésre válaszol, vagy csak a helyesíráson kötözködik.
2022. márc. 29. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy melléképület építésével kapcsolatos jogi kérdés alatt egy választ. Simán csak hatalmas baromságot írt az illető, amivel nem kicsit félrevezetheti a kérdés kiíróját, és bárkit aki (laikus) a kérdésre rátalál a jövőben.

Mondjuk nagyon elhitte amit beképzelt magának, hogy az úgy van.

Még a belinkelt építési szabályzatot is ostobaságnak tartotta, és kötötte az ebet a karóhoz, hogy mán' pedig az úgy van ahogy ő tudja, ne okoskodjak mert a szomszéd Jóska is megmondta hogy az úgy a tuti. 😁

2022. márc. 29. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Valaki a kollégájára panaszkodott a kérdésben, hogy kóstolgatja, és valaki erre verekedést javasolt.
2022. márc. 30. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy konrkétan ki volt a legutolsó 100%-ban nem vagyok biztos, de talán az a troll, aki arra a kérdésre, miszerint a férfiak mentális problémájával miért nem foglalkoznak annyit azt nyögte be, hogy azért, mert a férfiaknak lelketlenek. Mindenki lepontozta, nem csak én.
2022. márc. 30. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Politikai témában az egyik kérdésre egy értelmesnek tűnő választ kikezdték a trollok. A védelmére kelve le mertem írni, hogy az egyet nem értők ellenére igaza van.

Erre az illető akit meg akartam védeni, személyeskedő stílusban nekem esett, hogy "beugatok" és hasonlók... Úgyhogy megbántam hogy meg akartam védeni, és bevallom le is pontoztam emiatt.

2022. ápr. 1. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Juj, így én is jártam ötös, csak nem a politikai témában. Egy kommentelővel egyetértettem pár dologban, viszont kiegészítettem ott, ahol meg nem. Erre pocsék helyesírással pampogni kezdett nekem, hogy "funanemondom", meg én ferdítek (wtf?) Aztán tételesen cáfoltam, hogy nem én ferdítek, hanem ő tagadja le a saját mondandójának az értelmét. Rögtön elkussolt utána.
2022. ápr. 2. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Politika kategóriában szoktam lepontozni olyan embereket, akik értelmes válasz helyett libsiznek, meg kommunistáznak, náciznak embereket, akikkel nem értenek egyet. (közbem egyik jelző sem igaz rájuk)
2022. ápr. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!