Van olyan aki még soha nem írt ki kérdést? Ha van, mióta használod az oldalt?
8-10 éve használhatom az oldalt, és sose kérdeztem.
Vagy mindent megtaláltam amit akartam, vagy ha speciálisabb kérdéseim voltak pl autó, vagy ecigi, telefon, számítógép, tőzsde akkor inkább fórumokba kérdeztem ahol sokkal nagyobb az aktivitás, folyamatos a moderálás és tele van tényleges szakértőkkel.
Amikor itt rákerestem ilyen témákra akkor lesulytóan 0 volt amit találtam ahhoz képest amit máshol. Pár kérdés, pár semmilyen válasz és ennyi. Felesleges lett volna ezért nekem is itt kérdeznem.
Máshol meg kaptam válaszokat elég kielégítőeket 1 órán belül.
Szerintem itt a topikok 70-80% alkalmatlan itt valódi kérdések megválaszolására amire persze eddig még nem volt.
pl szórakozás topik is mi? filmek, sorozatok pl. egyik legnépszerűbb téma a világba itt meg egy rohadt nagy 0... Nyilván, ha kérdésem van nem ide teszem fel, hanem olyan helyen ahol az aktivitás csak a filmeknél akkora, mint itt az egész oldalon. De ez csak 1 példa volt.
#7, a hozzáállásodból is latszik, hogy többnyire azért hasznalhatatlan ez az oldal, mert tele van ilyenekkel, mint te.
8-10 éve hasznalod, de ez megint egy új regisztraciód. Kitiltanak mert suttyóskodsz aztan te panaszkodsz, hogy alkalmatlan az oldal a hasznalatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!