Miért nem rakódik be a sötét mód?
A Gyakori Kérdésekről van szó?
PC-nekem marad sötét, úgyhogy te babrálhattál valamit a beállításokban...
Igen gyakoriról, akkor miért tettem a GYIK kategóriába?
Én csak a cookie beállításokba voltam, máshol nem
Úgy vélem, szerencsésebb lett volna „Számítástechnika” kategóriába tenni a kérdésed.
Nem értek a számítástechnikához, csak használom, ahogy tudom.
Asztali gépet használok, Windows 10 operációs rendszerrel. Mivel a különböző használatoknál eltérés van a különböző böngészőknél, négyet is használok, attól függően, hogy melyiknek van a többitől eltérő olyan tudása, működése, ami adott oldalaknál számomra előnyös. A böngészők: MS Edge, Opera, Google Chrome és Mozilla Firefox. Minden, az operációs rendszer és a böngészők is olyanok, amilyennek telepítve lettek, és ahogy azóta az automatikus frissítések változtatták.
Azt tapasztaltam, hogy a Gy.k. sötét mód beállítás nem kötődik regisztrált fiókhoz, mint pl. az, hogy látszódjon-e a felhasználónevem a kérdéseknél, válaszoknál stb. Ugyanazt tapasztaltam csak megnyitva, bezárva a Gy.k.t, mintha be- és ki is léptem a fiókomba.
És azt tapasztaltam, hogy az Opera megőrzi a sötét mód beállítást, akkor is így jelenik meg a Gy.k. ha nem csak hogy kilépek az Operából, hanem a Windowsból is kilépek, kikapcsolom a gépet, majd valamikor visszakapcsolom. Természetesen, ha törlöm a sütiket meg mindenfélét, akkor ez is amnéziás lesz.
A másik három csak addig tartja a sötét módot, míg ki nem lépek a böngészőből. Ha nem zárom be a böngészőt, akkor a Gy.k.-t bezárhatom, megnyithatom: marad a sötét mód.
Hogy ez milyen beállítás(ok) miatt van, illetve melyekkel változtatható, arról mit sem tudok.
Mindenesetre, nálam nem lenne gond, ha egyszerűen használni szeretném a sötét módot; még változtatnom sem kéne a szokásomon, mert a Gy.k.-t az Operával szoktam használni.
Bocsánat, ha félreérthető voltam. Nem azért írtam, mert kifogásolom a kategóriába helyezésed. Csak láttam, hogy sok idő elteltével nem nagyon juthattál előre; és úgy gondolom, hogy ez számítástechnikai ügy, ahhoz értők nagyobb eséllyel segíthetnek.
Az, hogy ketten is vagyunk, akik meg tudjuk tartani a sötét módot, nem gondolom, hogy nagy segítség; én nem is használom, te viszont szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!