Mi a véleményetek a Gyakorikérdések Sötét mód funkciójáról?
Figyelt kérdés
Szerintem a színkombináció lehetne jobb az a zöld nagyon el üt de egyébként jó. Legalábbis a szemem nem folyik ki.2020. máj. 27. 15:31
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
Jó de még finomíthatnák
38 szavazat
3/14 anonim válasza:
Köszi, kipróbáltam, úgy nagyon szar
4/14 anonim válasza:
A sötétség nem a színekre vonatkozik hanem az agyi kapacitásra :)
5/14 anonim válasza:
Majd kipróbálom, hogy milyen sötétben (most világos van).
6/14 anonim válasza:
Ma vettem észre, hogy van ilyen. Nem rossz, legalább nem ég ki a szemem a sok fehértől.
7/14 anonim válasza:
Egyetértek, alapjáraton is rengeteg fényt bocsátanak ki a számítógépek, okostelefonok, egyéb okoseszközök, ez pedig egy jó megoldás, hogy kevésbé ártsunk a szemünknek.
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert nem nyírja annyira a szemet. Nem kell, hogy egyetértsetek velem, de én ezt állítanám be az üzemeltetők helyében alapértelmezettként és meghagynám a választás lehetőségét továbbra is.
9/14 anonim válasza:
Állat, ez a mai divat, sôt a régi számitógépek is sotetmodba voltak, kellemesebb a szemnek es a hangulatnak is.
10/14 anonim válasza:
A Világos mód kiolvasztja az ember szemét, olyan sz_r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!