Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem kellene megszüntetni a...

Nem kellene megszüntetni a válaszok "százalékolását"?

Figyelt kérdés

Ugyanis semmi értelme sincs ÍGY. A "százalékolók" nem azt nézik, hogy egy válasz helyes-e vagy sem (segítve a butábbakat) hanem pártállástól ideológiától függően "százalékolnak".

Példa:

Valamelyik kérdésnél megválaszoltam, hogy Horthynál nem mehetett be a nép a Margitszigetre pihenni erre fel a válaszom (mely igaz!) nulla százalákos lett ugyanis a százalékoló "urak" azt vették ki a válaszomból, hogy szídom Horthyt és dicsérem a Tanácsköztársaságot.

ÍGY nonszensz a szavazás, illetve a százalékolás. csak az oldalt teszi komolytalanná ami amúgy (e nélkül) kitünő lenne!

2022. febr. 9. 13:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9:

Istenem...nem érti. Hogyne tudná az ember, hogy amit válaszol az helyes-e vagy sem. Van aki nem tudja? Az menjen a "diliházba" kérem...És hogyne tudnám, hogy egy választ miért pontoznak le. Te nagyon ingadozó kispolgár vagy pajtás. Nem vagy biztos semmiben. Nem lehet jó...

2022. febr. 9. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
#11 elnézve a stílusodat most már teljesen egyértelmű miért pontoznak le.
2022. febr. 9. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

11, amúgy az tényleg hülyeség, hgoy az ember "hogyne tudná, hogy helyes-e amit mond".

Tévedés. Így hívják azt, amikor az ember tud valamit, aztán kiderül, hogy rosszul tudja. Simán rosszul emlékszik, vagy eleve rossz forrásból tanult meg egy adatot, így amit mond, és 100%-ig igaznak hisz, az nem valós. Ettől még igaznak hiszi.

2022. febr. 9. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

A kérdésed kiírása erősen kétségessé teszi a magabiztos kijelentésed valóságát a hasznosság megítélő képességedről. Eszerint nem tudtad megítélni, hogy haszontalan kiírnod: elvársz be nem következőt, puffogsz, és annyi. (És ezzel véletlenül sem arra célzok, hogy megítélem a Gy.k. üzemeltetőjét, mert semmibe veszi a javaslatodat. Kínál egy lehetőséget, ki-ki úgy használja, vagy nem használja ahogy akarja, olyan módon kesereg miatta, vagy értékeli helyén, ahogy képes rá. Az ő oldala, ő tudja, mi éri meg neki, mi nem. Egyébként, parádés ötletnek tartom, sokakat foglalkoztat a téma, ez is egy pezsgetése az oldalnak.)

✎ [A "százalékolók" nem azt nézik, hogy egy válasz helyes-e vagy sem]

Az derült ki, hogy helytelennek tartod, de nem értem, hogy miért helytelen, ha valaki el tud olvasni egy néhány szavas kérdést és meg is érti?

Az értékelőhöz szóló feleletválasztós kérdés ez: „Hasznos számodra ez a válasz?”, amire három feleletből választhat: „Hasznos”, „Félig-meddig hasznos”, „Nem hasznos”. Amiről írtál, azt nem lehet „százalékolni” (sic), nincs olyan jelölési lehetőség, hogy „a válasz helyes”, vagy sem.

Hogy példával érzékeltessem:

• ha ennél a válasznál, számodra nem hasznos jelöléssel válaszolsz a jel előtti kérdésre, az azt jelenti, hogy ezt eddig is tudtad, így gondoltad stb., nem tudtál meg semmi újat, így semmi haszna számodra, hogy elolvastad.

• Ha ennél a válasznál, számodra hasznos jelöléssel válaszolsz a jel előtti kérdésre, az azt jelenti, hogy újat tudtál meg, remélheted, hogy javít a megkeseredett lelkiállapotodon.

• Ha félig-meddig hasznosnak jelölöd, akkor valami van egyikben is, a másikban is.

És bármelyik esetben miért kéne olyan lehetetlenséget gondolnom, hogy meg kéne szüntetni a válaszok „százalékolását” (sic)?

Ha nem hasznosnak értékeled, akkor kiderül, egyformán gondolkodunk a témáról, ha hasznosnak, akkor örülhetek, hogy segíthettem, ha félig-meddig hasznosnak, akkor részben egyetértesz, részben újat is találtál, ami segített; ez sem lehet megkeserítő, bosszantó számomra, ahogyan a többi sem.

2022. febr. 9. 21:46
 15/18 Dzsoki ***** válasza:
0%
Igen,meg kellene szűntetni! A jelenlegi helyzetben ugyanis,el sem kell olvasni a választ,csak valaki arra jár és lepontoz. A lepontozást,nem köteles indokolnia. Mert csak,mert megtehetem. Vagyis,ha nem lenne pontozás,kénytelen lenne indokolni,érveket leírni. Továbbá,aki nem tudja a választ,az ne válaszoljon! Volt egy kérdés,hogy a kocsi jobb oldali ajtaját,nem lehet kinyitni. Átmegy így a vizsgán? Több böszme is azt írta,hogy igen. Majd leírtam,hogy a vizsga az 5/1990 KÖHÉM alapján van. Vagyis,frankón,nem megy át. Amennyiben van a szerelőnek ismerettsége,akkor lehet. Az egyik idétlen,erre azt válaszolta,hogy majd megkérdezi egy volt vizsgabiztos ismerősét. Azóta,se kép,se hang. Tehát válaszol,majd utána kér megerősítést egy hozzáértőtől. Annyi gerinc,meg nincs benne,hogy bocs,kérdező,tévedtem!!! Egyébként,akár a kérdező is elmehetett volna a vizsgaállomásra és megkérdezhette volna!
2022. febr. 10. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Nemcsak a Politika kategóriában van ilyen. Összel a Munkahely, kollégák kategóriában valaki feltett egy kérdést, hogy ha most kezdett egy munkahelyen, és télen leállásuk lesz, de neki pont nincs annyi szabadnapja, akkor vele, hogy lesz? Leírtam, hogy háromféle verzió lehet: 1. Ledolgoztatják vele túlórában 2. Bemehet a leállás alatt ledolgozni, majd kitalálnak valami munkát 3. Azok a napok a leállásból fizetetlenek lesznek.

Erre a válaszom háromszorosan is le lett pontozva, totál 0%. Pedig a valós tényeket írtam.

De ugyanez van a "Mennyit keresel?", "Mennyit tudsz félrerakni a fizetésből?"-kérdéseknél is. Ha kellőképpen magas összeget írsz, az a válasz biztosan nem marad 100%-os.

2022. febr. 10. 16:58
 17/18 Dzsoki ***** válasza:
23%
Persze,hogy meg kellene szüntetni! Volt olyan,hogy valaki leírta a rendelet vagy törvény szövegét és lepontozták.
2022. febr. 10. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Valami barom most is lepontozgat.
2022. febr. 11. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!