A gyakorikérdések.hu fideszes?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nemrég kiírtam a humor kategóriába egy fideszes politikust gyalázó kérdést, és egy nap múlva letiltottak. Ennyire nem értik ezek a viccet? Miért kellett letiltani, ha a humor kategóriában volt?2022. febr. 5. 07:14
1/12 anonim válasza:
Nem, inkább ellenzéki, főleg a politika kategória. De egy-egy kérdés alatt összegyűlhetnek a Fideszesek és akkor ott többségbe kerülnek
2/12 anonim válasza:
"gyalázó kérdést" ... nos ilyet, politikai hovatartozastol fuggetlenul sem irhatsz ki!!! Tudod az a franya 'szabalyzat'. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de pont ezért írtam a 'humor' kategóriába. Csak az érdekelt volna, hogy mennyire mozgatja meg az emberek fantáziáját, és milyen vicces válaszok születnek.
2022. febr. 5. 07:34
4/12 anonim válasza:
Írd meg nekem üzenetben azt a kérdést, kíváncsi vagyok rá!
5/12 anonim válasza:
Másokat gyalázó kérdéseket semmilyen kategóriába sem írhatsz ki.
6/12 anonim válasza:
Közösségi oldal, úgyhogy a kérdés értelmetlen.
7/12 anonim válasza:
Kérdező, ha édesanyádat a legősibb mesterséggel hozom szoros összefüggésbe, az a humor kategóriában is ugyanazt jelenti. Ha érted, mire gondolok.
9/12 A kérdező kommentje:
Attól hogy közösségi oldal a készítők vagy a moderátorok lehetnek Fidesz szimpatizánsok.
Persze, értem, csakhogy a legtöbb politikusról párttól függetlenül derültek ki durva dolgok. Aljas módon, pofátlanul lopják a közpénzt, nyomorba taszítják az országot, és semmi retorziót nem kapnak érte, így bármit megtehetnek. Én se vagyok tökéletes, de nem ártok senkinek, és próbálok példamutatóan élni.
Normálisabb helyeken már forradalom lenne, nem gyk-s gúnyolódás
2022. febr. 5. 13:15
10/12 anonim válasza:
És ez a kirohanásod milyen összefüggésben van azzal, hogy szerinted egy weboldal (egy weboldal! nem az üzemeltetők, nem a közösség, hanem egy weboldal!) fideszes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!