Van ilyen rovat, ahová ez beleférhet?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan választ látok, amelyek teljesen jóindulatúak, racionálisak, HASZNOSAK, ráadásul pontosan a kérdésre adnak választ.
Mégis botrányosan alacsony ezen válaszok átlagos értékelése (15-30% -ban hasznosak).
Gondoltam arra, hogy kiírok egy kérdést ki és milyen megdöbbentő értékelésekkel találkozott itt az oldalon.
Nyilván hoznék jó pár példát, amiket én magam láttam.
Szóval ilyen kérdéseket lehet kiírni példákkal?
2022. febr. 2. 19:51
2/5 A kérdező kommentje:
Azt akarom kérdezni; van-e olyan kategória a GYK oldalán, ahol a moderátorok sem törölnének egy olyan kérdést ,amit a fentiekben vázoltam:
•••••••••••••••••••••
"Gondoltam arra, hogy kiírok egy kérdést ki és milyen megdöbbentő értékelésekkel találkozott itt az oldalon.
Nyilván hoznék jó pár példát, amiket én magam láttam."
2022. febr. 3. 13:56
4/5 anonim válasza:
Persze, ez a kategória, ahová ezt a kérdést is kiírtad, tökéletes neki! Ha kiírod a kérdést, linkeld is be ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!