Titeket nem idegesít, ha kiírtok egy kérdést, és mondjuk nem rossz kategóriába mégse, célzottan abba, aztán a moderátorok átpakolják máshova mert hogy ott jobban hangzik?
Nem szemtelenkedni akarok, nincs semmi bajom a moderátorokkal sem, tényleg le a kalappal ebbe a hőségbe. Csak azért már ne ők döntsék el, hogy mondjuk melyik harmadik hely az első... Nem?
A másik, rohannak egy kérdést átrakni más kategóriába, nem feltételezve, hogy nem balesetből írta ide az illető (mert az látszik. Ha mondjuk valaki hasfájásról ír politika rovatba ugye) de ha valami haszontalan, szemtelenkedő válasz van egy kérdésben, egy hétig ott legel vagy marad is.
Csak én idegesítem ezen magam?
Csak a mihez tartás végett: emberi tulajdonságok rovatba írtam ki a kérdést.
Ha átrakják a kérdésed, fogalmazd át, és rakd fel újra ugyanabban a kategóriában, hátha akkor abban marad.
Lehet idegesíteni magad ezen, de nem igazán oldasz meg vele problémát. Egy kis célorientált, ésszerű gondolkodás pedig úgy látom jól jönne. [Hogy ne gyötörd magad, mert nem akarom, hogy ez miatt szenvedj. (Hogy nehogy félreérts)]
"Ha átrakják a kérdésed, fogalmazd át, és rakd fel újra ugyanabban a kategóriában, "
Nem-nem. Törlik a szöveggel, hogy ezt már kérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!