Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Melyek voltak azok a kérdések...

Melyek voltak azok a kérdések mostanában, amelyekről nem tudtad eldönteni, hogy komolyan kérdezik-e, vagy csak trollkodnak? Szoktál az ilyenekre válaszolni?

Figyelt kérdés
Néha szembejön velem olyan kérdés, ami elsőnek túl hülyeségnek tűnik ahhoz, hogy komoly legyen, de belegondolva el tudom képzelni, hogy valaki felteszi (mert vannak hülyék). Ti ezekre meg szoktakok próbálni válaszolni?
2022. jan. 21. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
pl. Tisztelem Orbánt? meg hasonlók. Én ezt viccrovatba tenném, bár vannak, akik komolyan veszik.
2022. jan. 22. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A tegnapelőtt reggeli
2022. jan. 22. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam próbálni; bocsánat, de nem tudom, hogy azt hogyan kell csinálni. Vagy válaszolok, vagy nem. De ez minden olyan kérdéssel így van, amelyet elolvasok.
2022. jan. 22. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!