Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi miatt nem lehet bizonyos...

Mi miatt nem lehet bizonyos márkákról kérdést kiírni?

Figyelt kérdés

A minap kiírtam egy bizonyos márkájú babakocsiról véleménykérést, amit töröltek, arra hivatkozva, hogy a gyártó kérése miatt nem lehet (vagy vmi ilyesmi)... Nekem ez olyan fura, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani szabadon, megnevezve a márkát. Tudtok valami okot erre, hogy miért lehet?

Nyilván szeretne az ember tájékozódni, mielőtt ilyen termékre nem kevés pénzt ad ki a kezéből..

2022. jan. 7. 20:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
?? Millió meg egy babakocsirol van kérdés. Szomorú, ha így van
2022. jan. 7. 20:49
 2/11 anonim válasza:
100%
Nekem ugyan ez volt tegnap. A babakocsinkat akarom lecserélni, és valaki kérdezte milyen babakocsink van. Leírtam a márkát és hogy sz.ar, és törölték. Kicsit érdekes, mert szabad vélemény nyilvánítás van meg szólásszabadság vagy mi🙄. Ehhez képest a rossz tapasztataltodat a termékekről nem oszthatod meg mással. Szerintem ezt a kérdésedet is hamarosan törlik...
2022. jan. 7. 20:50
 3/11 A kérdező kommentje:
egy adott márkáról nem találtam semmit, így írtam ki kérdést. következő belépésnél egy moderátori üzenet fogadott .. :/
2022. jan. 7. 20:51
 4/11 A kérdező kommentje:
igen, benne van, hogy törlik ezt a kérdést is, bár itt nem lett említve a márka 😁
2022. jan. 7. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvbol nem vennek olyan markat ezek után.. mindig oka van, ha a negativ velemeny blokkolva van. Nem feltétlenül itt, akarhol a neten.
2022. jan. 7. 20:54
 6/11 A kérdező kommentje:
fb-s anyukás csoportban nincs cenzúrázva, ott írtak jót is, rosszat is róla. csak itt előbb jutott eszembe megnézni, mint ott.
2022. jan. 7. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod bármelyik cég tud olyan szavakkal dobálózni, hogy becsületsértés, jóhírnév rontása. Oké, szabad véleménynyílvánítás van, de némelyik cég hepciás az ilyen dolgokra és mindenért is perelnek. Mondjuk valamelyik alkalmazott látta a kérdésedet és írtak egy levelet gyakorinak, hogy szedjétek le de sürgősen.
2022. jan. 7. 21:00
 8/11 anonim válasza:
100%
A kérdezővel egy márkáról beszélünk, nekem több válaszomat törölték, amikor erről a kocsiról beszéltem negatívan. Szerintem azért ez gáz, hogy egy rohadt babakocsiról nem lehet véleményt nyilvánítani.
2022. jan. 7. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Na most már érdekel,melyik márka az :)
2022. jan. 7. 21:10
 10/11 A kérdező kommentje:

7: nem hiszem hogy az én kérdésem volt az első ilyen, szerintem egy ideje már eljutottak ide... egészen gyorsan törlésre is került a kérdésem.

oké az is, hogy úgymond fenyegetőzik az adott cég, de ezen az oldalon véleményt lehet nyilvánítani. nem hinném, hogy kulturált körülmények között ne írhatná le a véleményét, tapasztalatát bárki az adott kocsiról, ez nem becsületsértés, főleg nem a GYIK részéről.. de persze megértem hogy nem hiányzik nekik sem a pereskedés, stb. de akkor sem gondolom fair dolognak.

2022. jan. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!