11/16 anonim válasza:
Az emberek szeretnek viccelődni, kicsit kötekedni. Nem kell ezzel sokat foglalkozni. 2 nap után leállnak(ha nem reagálsz) és elkezdenek másokkal hülyéskedni.
12/16 anonim válasza:
Privátban írt sértegetőket le lehet tiltani.
Az, hogy sokan írnak negatívomat a kérdéseid alá, azzal a moderátorok sem tudnak mit kezdeni. Lépj túl ezen, és ne foglalkozz vele, vagy ha úgy érzed valaki a nickneved alapján rád szállt, akkor titkosítsd a nicked is.
13/16 anonim válasza:
Így,félrevezető,az eredeti kérdés!Tehát,privátban sérteget.Nem kell foglalkozni vele,illetve le lehet tiltani,hogy privát írása,eljusson hozzád.Olyan verzió is van,ami nálam volt.Vagyis,semmi mást nem írt privátban,csak hogy,Gci. Volt benne e is,csak,itt ez,nem megy át.Visszaírtam,hogy Kedves Gci,köszönöm,hogy bemutatkoztál,de mi az,ami miatt megtiszteltél az írásoddal?Pont.Azóta,se kép,se hang.
14/16 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nem csak a privátról van szó.
Ez csak 1 eset volt.
A többi nyíltan van... És az adminok olyanokat tiltanak akit nem kéne, de aki szekálja az embert azt el nézik 💁♀️
2021. nov. 13. 11:07
15/16 anonim válasza:
Sajnos tapasztaltam. A korábbi, 80%-os regisztrációmat törölték, mert többször figyelmeztettem a kommentelőket egy kérdésnél, hogy ne írjanak a kérdezőnek, mert kamu a kérdése (kérdező nem egyszer lebukott, és ocsmány válaszokat írt a vele egyet nem értőknek). A rondák persze törölve lettek, én meg a többi hozzászólónak írtam új válaszok esetén, hogy ne kommenteljenek, a kérdés kamu, kár a gőzért. Na, tiltva is lett a fiókom.
16/16 anonim válasza:
Nyíltan,meg pláne!Te is leírod,azután,még egyszer és még egyszer.Piros karikát fog adni,de akkor se hagyd magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!