2/16 A kérdező kommentje:
Köszii
2021. nov. 12. 08:35
3/16 anonim válasza:
Is.Közvetlenül pedig,a jobb alsó sarokban lévő narancs alapon,fehér felkiáltójel megnyomása utáni lehetőségek egyikének kiválasztásával.
5/16 anonim válasza:
Sírd el nekünk majd megvigasztalunk.
6/16 A kérdező kommentje:
Az itteni felhasználókról lenne szó
2021. nov. 12. 10:04
7/16 anonim válasza:
Mi a gond egy felhasználóval?Amikor,neked nem felel meg egy hozzászólás,akkor reagáld le,hogy szerinted,miért nem helyes!Igaz,a megszólított,nem köteles reagálni.
8/16 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy ha másnak nem tetszik az amit én írok, vagy az én véleményem ami szabad elvileg... Privátban írogat hogy takarodj🤷♀️😂
Pedig csak egy tárgyról volt szó hogy én nem vennék olyat, hát akkor takarodj azt mondta😂
2021. nov. 12. 12:00
9/16 anonim válasza:
És hol van előírva hogy a privátot kötelező elolvasni? Nameg ez legyen az oldal legnagyobb gondja.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem csak ez a gond.
A sok negatív egy teljesen normális kérdés alatt...
Miért kell ki ragadni egy kis részt, és abba bele kötni?
Nem csak az éj kérdésem alatt, másnál is láttam
2021. nov. 12. 12:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!