A privát üzeneteket el szoktátok olvasni, vagy olvasás nélkül törlitek? Ha provokáló, becsmérlő, hasonló, akkor válaszoltok rá, vagy tiltjátok a küldőjét?
Nem szoktam elolvasni a kapott üzeneteket, de nem is törlöm; miért bajmolódjak ezzel? Most, a kérdésed olvasva, odanéztem: 4 van. Mivel nem szoktam figyelni, nem tudom, hogy ennyit kaptam összesen, vagy több volt, csak mit tudom én, adott idő után eltűnik, ha nem olvasom el. Én sem dolgozom velük, és a moderátorokat sem dolgoztatom velük, ha netán olyan a tartalmuk.
(A megválaszoltjaimnál is látom, hogy 99+ van a kék körben, úgyhogy legalább 100 válaszom után érkezett további válasz a kérdésre. Lehet, hogy vannak olyanok, akik vitatkoztak volna velem, netán sértőt írtak válaszaimmal kapcsolatban; mivel nem nyitogatom meg, ezekről sem tudok. Ahogy arról sem, hogy „lepontozták” azokat, amik miatt felháborodott válaszokat látok, vagy sokszor panaszkodnak, háborognak itt, ebben a kategóriában, a „lepontozók” kitiltását, a „pontozás” módosítását, eltörlést követelő látszat-kérdésekben.)
Ezért van, hogy én egy más Gy.k.-t tapasztalok, mint pl. azok, akik panaszkodó kérdéseket írnak ide, hogy bántják, alázzák őket, sok a goromba felhasználó stb., illetve, divatos szóval: troll; jelentsen bármit is ez utóbbi. Békésen olvasgatok, találgatok hasznos ismereteket, ami nem tetszik, azt átugrom és azonmód elfelejtem, írok válaszokat, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!