Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A privát üzeneteket el szoktát...

A privát üzeneteket el szoktátok olvasni, vagy olvasás nélkül törlitek? Ha provokáló, becsmérlő, hasonló, akkor válaszoltok rá, vagy tiltjátok a küldőjét?

Figyelt kérdés
A gyerekvállalás témakörben egy időben valaki sokaknak obszcén képeket küldött privátban. Én is kaptam, amikor egy gyerekülés felől érdeklődtem. Azóta olvasatlanul törlöm az üzeneteket.
2021. okt. 20. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig elolvasom. Hogy válaszolok-e rá, a témától, a stílustól, meg a kedvemtől függ. Provokáló, becsmérlő üzeneteket idáig nem kaptam.
2021. okt. 21. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden privát üzenetet elolvasok.Amennyiben problémás,akkor igyekszem meggyőzni,hogy ő is tudja.Amikor,továbbra is problémás,tiltom.Még,egyszer sem tettem ilyet.Igaz,nem is kaptam mocskolódó,becsmérlő írásokat,privátban. Témáknál,igen,de ott azért a normálisak vagyunk többségben.Tehát volt egy írás,hogy Trianon,jogszerű és igazságos volt-e? A kérdező,nem volt képes felfogni,hogy nem volt igazságos,de jogszerű volt.A Győztes Nagyhatalmak eldöntötték.Mindenki,aki nem értett vele az hazaáruló,nemzetgyalázó stb volt.Azután egy kommentelő,kikérte magának,mi csatlakoztunk.Azóta se kép,se hang.Az eredetire visszatérve,mindenki nagyfiú!Egyénileg kell eldönteni,hogy reagál-e! Pláne,privátban.
2021. okt. 21. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem szoktam elolvasni a kapott üzeneteket, de nem is törlöm; miért bajmolódjak ezzel? Most, a kérdésed olvasva, odanéztem: 4 van. Mivel nem szoktam figyelni, nem tudom, hogy ennyit kaptam összesen, vagy több volt, csak mit tudom én, adott idő után eltűnik, ha nem olvasom el. Én sem dolgozom velük, és a moderátorokat sem dolgoztatom velük, ha netán olyan a tartalmuk.

(A megválaszoltjaimnál is látom, hogy 99+ van a kék körben, úgyhogy legalább 100 válaszom után érkezett további válasz a kérdésre. Lehet, hogy vannak olyanok, akik vitatkoztak volna velem, netán sértőt írtak válaszaimmal kapcsolatban; mivel nem nyitogatom meg, ezekről sem tudok. Ahogy arról sem, hogy „lepontozták” azokat, amik miatt felháborodott válaszokat látok, vagy sokszor panaszkodnak, háborognak itt, ebben a kategóriában, a „lepontozók” kitiltását, a „pontozás” módosítását, eltörlést követelő látszat-kérdésekben.)

Ezért van, hogy én egy más Gy.k.-t tapasztalok, mint pl. azok, akik panaszkodó kérdéseket írnak ide, hogy bántják, alázzák őket, sok a goromba felhasználó stb., illetve, divatos szóval: troll; jelentsen bármit is ez utóbbi. Békésen olvasgatok, találgatok hasznos ismereteket, ami nem tetszik, azt átugrom és azonmód elfelejtem, írok válaszokat, ennyi.

2021. okt. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!