Miért nincs ezotéria/spiritualitás témakör?
Ezt már egyszer kérdezte valaki. Akkor azt válaszolták, hogy nincs rá érdeklődés.
Az elsőnek: Te normális vagy??? Az a te dolgod, hogy te miben hiszel, de már ne haragudj, neked hogy esne, ha hasonlóan kioktató stílusban beszélne valaki a te hitedről? Szenny? Erkölcstelenség? És különben is, mi vagy te, az oldal erkölcs-felelőse? Akkor nézz be a szerelem, szex kategóriába, na az néha tényleg botrányos. De szerintem még ahhoz se lenne semmi közöd. Törődj a magad dolgával.
Szerintem már egyre nagyobb az érdeklődés a téma iránt egyébként, de ok, nekem így is jó, igazából csak kíváncsi voltam, hogy az amúgy is elég tág témakörökbe hogyhogy nem fért bele :)
Az elsőnek:
Barátom, én is református vagyok, úgy neveltek, református gimnáziumba jártam, stb. Csak aztán tovább tanultam mert nem jött be, hogy parancs(olat)okat kell követnem és hogy olyan emberek prédikáljanak nekem, akik egy szemernyit sem "szeplőtlenebbek", mint én :)
Egyébként nem, nem félek attól, hogy büntit kapok és szerintem pont, hogy az egyház zavarja össze az elméket ilyen szövegekkel, mint a tied ;)
Peace
:) Elsőhöz: pedagógiai érzék nulla! Alapdolog, hogy ha mindenképpen el akarod fogadtatni az elveidet másokkal, akkor előbb legyél szimpatikus számukra, aztán meg szerettesd meg az álláspontodat velük. Érd el, hogy felcsigázza és érdekelje őket. Ha az ő nézeteit fikázod, épp ellenkező hatást váltasz ki belőle. Ha erre nem vagy képes, akkor inkább ne véleményezz, mert többet ártasz szeretett hitednek, mint amennyit használnál.
Én egyébként egyikben sem fogadom el, sem a spirituális dolgokat, sem pedig a keresztény hit tanait. A józan észben hiszek. De elfogadom, hogy mindenki abban hisz, amiben megtalálja magát. És ez rendben is van, amíg mást nem akarnak rám erőszakolni.
A kérdezőhöz: szerintem, ha a kérdés eljut az illetékesekhez, és találnak elegendő mennyiségű érdeklődőt az oldalon, akkor lesz ilyen. Miért ne lehetne?
Ez jó kérdés.
Én a helyedben írnék egy levelet a moderátoroknak,hogy egy próbát megér!
Max törlik a témakört ha nincs nagy érdeklődés felé,pl.:Ha 1hónapon belül 100nál kevesebb kérdés érkezik stb!
És valóban nem ártana,mert amikor a tudomány témakörbe írom az efféle kérdéseimet,akkor minden 2.embernek a válasza,hogy mivel a tudomány témakörbe tettem nincs rá válasz-.-"
És akkor hova tegyem??????
szia, milyen kérdésed lenne az ezotériáról?
engem is foglalkoztat a téma, volt már hogy kiírtam valamit ezzel kapcsolatba és lehurrogtak:D
szerintem is lehetne egy ilyen témakör..:)
én biztos írnék oodaaa...:)
imádom ezt a témááát...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!