Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért ennyire szigorúak a...

Miért ennyire szigorúak a moderátorok? Meg persze az emberek?

Figyelt kérdés
Ha bármilyen kérdést rakok fel, ami sérti az oldal szabályzatát. Azután egyből leszedi a modi a kérdést. De mi a jó ebben, hogy kérdéseket jelentünk? Én sose jelentenék egy kérdést se, ha sértené az oldal szabályzatát.

2021. okt. 5. 07:11
1 2
 11/17 anonim válasza:
19%

Ip cím hogy jön ide? Ip cim lehet NAT mögött is, semmit ér, mert a szolgáltató helyét dobja ki.

Ki akar ijesztgetni ip cimmel? Xd

2021. okt. 5. 08:02
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
9# Igen, most én lettem az 5-ös válaszoló, kicsit muris így a dolog:) De ettől még, gonosz maradsz:)
2021. okt. 5. 08:03
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
9# Közben töröltek egy kérdést, nem tűnt fel?:)
2021. okt. 5. 08:04
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Én hétvégén kiírtam egy kérdést, hogy xy témàban szeretnék segítséget kérni egy beadandóhoz mert nem világos a dolog és a tanfolyamon sem segítenek. Belépek legközelebb.. látom az üzenetet, hogy törölve lett a kérdésem, mert nem derül ki belőle mit akarok.

Bezzeg ha trollok akik szó szerint kiírják naponta 10x ugyanazt a kérdést, azokat nem törlik. Mint van az iskolai rinyálós kérdező és társai.

Rosszul esett mert valóban segítséget vártam. Nem is írok többet semmilyet ki.

2021. okt. 5. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

9-es azért azt elfelejted, hogy vannak olyan kérdések, amiknél nem ártana ha kriminálpszihológus is olvasná, ergo az ilyen kérdések alapján hatóság is felkereshet.

Pláne az a hülye faszi aki nőt keresett az öngyilkos tervéhez. Olyan nőt, aki szintén öngyilkos akar lenni.

Azért ez így nagyon necces.

2021. okt. 5. 09:36
 16/17 anonim válasza:
32%

A jelentgetes celja egyszeruen karorvendes, sertodes, kicsinyes bosszu, a velt ero fitoktatasa, nyalas -> elonykovacsolas, vagy valamilyen frusztacio. A legritkabb esetben a szabalyok ervenyesitese vagy az a fene nagy erkolcsi ertekrend a fo motivacio.

A moderator meg egyertelmu szabvanyeljarast kovet, es ha akarja a melot, akkor nincs nagyon dontesi helyzetben.

Regen ez konkret munka volt (berert, fizetesert) a gyk. uzemeltetojenel, szerintem most is kb igy van.

2021. okt. 5. 11:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Mire nem kaptál még választ, ott a szabályzat ahhoz kell igazodni, mikor valaki regel, akkor elfogadja ennyi, ha nem tartja be akkor moderálják.
2021. nov. 15. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!