Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért ennyire szigorúak a...

Miért ennyire szigorúak a moderátorok? Meg persze az emberek?

Figyelt kérdés
Ha bármilyen kérdést rakok fel, ami sérti az oldal szabályzatát. Azután egyből leszedi a modi a kérdést. De mi a jó ebben, hogy kérdéseket jelentünk? Én sose jelentenék egy kérdést se, ha sértené az oldal szabályzatát.

2021. okt. 5. 07:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Az oldal szabályzata teljesen ésszerű. Ha beleütközik a kérdésed, arra mi sem vagyunk kíváncsiak.

Nem feltétlenül jelentették amúgy, ők is olvassák az oldalt folyamatosan, aztán törlik, ami nem okés.

2021. okt. 5. 07:16
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
A kommunizmusból maradt meg az, hogy jelentgetik egymást az emberek a semmiért is.
2021. okt. 5. 07:17
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy a kérdéseid sértik az alapvető emberi normákat. Pl. rasszista, másokat gyaláz, gyűlölködő, stb. Te mit gondolsz, milyen feltételeknek nem felelnek meg a kérdéseid?
2021. okt. 5. 07:21
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
A magyar ember fusztrált. Ennek levezetésére nagyon jó ez az oldal. Én jelentgetni pedig egyenesen imádok. De nem csak fórumon, hanem élőben is. Egyik munkatársamat nemrég rúgattam ki. Első dolgom volt beköpni, hogy megint hibázott. Ezen az oldalon arc és név nélkül oszthatok ki másokat. Mivel rengeteg a hülye, adja magát a beszólás.
2021. okt. 5. 07:29
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
5# Te egy cseppet sem vagy frusztrált.
2021. okt. 5. 07:35
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

Én azt nem értem amikor írok egy kérdést és szó szerint SENKI se válaszol rá napok óta, kiírom újra és gyorsan le törlik mert én már "kiírtam egyszer azt a kérdést"

És így... Oké?? De nem kaptam ra választ?? Emelgethetem ki a kérdésem de akkor se kapok rá választ???

Erre kellene egy jobb módszer, mert ez már többször megtörtént velem (és szerintem másokkal is)

Ui.: idővel persze jön rá 1-2 válasz pár nap múlva, de ha maga a kérdés sürgős volt akkor nem a legkellemesebb

2021. okt. 5. 07:43
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

#5-ös nem tudja vagy elfelejti, hogy van IP cím.

A jelentés nem szórakozás.

Az oldal szabályzata meg mind az oldal tulajdonos és az emberek biztonságát és alapvető emberi jogukat védik.

A kérdés azért értelmetlen, mert ha te a valóságban egy segítségre szoruló embert látsz akkor te nem hívod a rendőrséget?

Ha téged bántanak akkor örülnél hogy ha mindenki szemet huny igaz?

A válasz nem.

2021. okt. 5. 07:51
 8/17 anonim válasza:
25%

Bebizonyitottam

Itt is toroltek a normalis valaszt :)

2021. okt. 5. 07:57
 9/17 anonim ***** válasza:
5%

“ 5# Te egy cseppet sem vagy frusztrált.”

Én legalább tudom hányadikként írok. Az ötös válaszoló te vagy.

Tudom, hogy van IP cím. És ??? Attól hogy az látszik, még az arcom nem fog. Az átlagos válaszoló értelmi szintjéből kiindulva nem sok itt a hacker, hogy pontosan bemérje az embert

2021. okt. 5. 08:00
 10/17 anonim ***** válasza:
17%
A rasszistákat és egyéb hülyéket eddig is jelentettem és jelenteni is fogom. A moderátorok pedig jól végzik a munkájukat.
2021. okt. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!