Miért ennyire szigorúak a moderátorok? Meg persze az emberek?
Az oldal szabályzata teljesen ésszerű. Ha beleütközik a kérdésed, arra mi sem vagyunk kíváncsiak.
Nem feltétlenül jelentették amúgy, ők is olvassák az oldalt folyamatosan, aztán törlik, ami nem okés.
Én azt nem értem amikor írok egy kérdést és szó szerint SENKI se válaszol rá napok óta, kiírom újra és gyorsan le törlik mert én már "kiírtam egyszer azt a kérdést"
És így... Oké?? De nem kaptam ra választ?? Emelgethetem ki a kérdésem de akkor se kapok rá választ???
Erre kellene egy jobb módszer, mert ez már többször megtörtént velem (és szerintem másokkal is)
Ui.: idővel persze jön rá 1-2 válasz pár nap múlva, de ha maga a kérdés sürgős volt akkor nem a legkellemesebb
#5-ös nem tudja vagy elfelejti, hogy van IP cím.
A jelentés nem szórakozás.
Az oldal szabályzata meg mind az oldal tulajdonos és az emberek biztonságát és alapvető emberi jogukat védik.
A kérdés azért értelmetlen, mert ha te a valóságban egy segítségre szoruló embert látsz akkor te nem hívod a rendőrséget?
Ha téged bántanak akkor örülnél hogy ha mindenki szemet huny igaz?
A válasz nem.
Bebizonyitottam
Itt is toroltek a normalis valaszt :)
“ 5# Te egy cseppet sem vagy frusztrált.”
Én legalább tudom hányadikként írok. Az ötös válaszoló te vagy.
Tudom, hogy van IP cím. És ??? Attól hogy az látszik, még az arcom nem fog. Az átlagos válaszoló értelmi szintjéből kiindulva nem sok itt a hacker, hogy pontosan bemérje az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!