Töröljem most Magam az oldalról?
Unom már kicsit ezt az oldalt!
Ne írjatok bántó válaszokat!
Itt van a szavazás!
Szerintem nem árthat vele magának senki.
Én 1,5 éve vagyok aktív az oldalon, ezalatt volt innen két nagyon toxikus kapcsolatom, plusz valami hígf.s sz.r néhány hónapja.
Mit értem el azzal, hogy felregisztráltam ide? Tönkrementem emberileg és idegileg, mert ahogy észrevettem, a nagy többség valami degenerált debil söpredéke a társadalomnak itt, akinek egy "szia"-t sem érdemes visszaereszteni és most nem is csak Balázsra, a harisnyás majomra, vagy akármelyik másik nyíltan lipótmezei sztárjára gondolok itt az oldalnak, hanem akik napi szinten hányják ide az (un)intelligens kommentjeiket.
Meguntam része lenni ennek az idétlenségnek tovább, amit az incelek agymenései jelentenek, vagy hogy porig alázva kell végignéznem, ahogy az, akit szeretni tudnék, valamelyik dicstelen alkategóriában arról löki a sódert, hogy kit, hogyan és mikor...
Visszaírok annak a marék intelligens embernek, akit itt megismertem és törlöm magam végleg innen. Sziasztok.
""többség valami degenerált debil söpredéke a társadalomnak it""
Osztom a véleményedet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!