Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kezd kiégni egyre...

Miért kezd kiégni egyre jobban a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb kérdés,

egyre több régi kérdés felújítása,

egyre kevesebb válasz..

És amit még megfigyeltem egyre kevesebb felpontozás, Mindenki inkább csak lefele pontoz mindenkit.

A színvonal sem igazán emelkedik már jóideje, pedig vannak itt magasan kvalifikált olvasók is.

MIért lehet ez?

2010. aug. 30. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

az ember megunja

-hogy hülyékkel vitatkozzon

-hogy olyan kérdésekre válaszoljon, amiket több oldalon keresztül kell(en) fejtegetni

-hogy már sokszor feltett kérdésekre válaszljon. (az elmúlt pár hétben legalább 3 kérdés volt már arról, hogy mikor kell a dátum után pontot rakni)

-hogy pontos kimerítő választ adjon, amit aztán a sok csökkentértelmű lepontoz

én már eg-kéty éve feltettem egy kérdést "Vettem egy autót, hogy kell vezetni?" címmel, mert már akkor is ilyen állapotok voltak... persze levették és figyelmeztettek, hogy ne gúnyolódjak...

persze néha benézek, válaszolgatok, de már semmi lelkesedés nincs bennem. inkább csak megszokás. rossz szokás, mint a cigi. anélkül is talán jobb lenne.

2010. aug. 30. 21:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Pff hát ez nem hangzik vmi jól :D:D
2010. aug. 30. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Énis osztom ezeket a véleményeket. Mikor reggeltem akkor alig válaszoltam egy kérdésre jött a másik. Az arányom stabilan 90% felett volt. Mostmeg...
2010. aug. 30. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
mondjuk ha nem lenne az, hogy egy napon, csak egy kérdést tehetek fel, jobb lenne.. mert ami a fejemben van rögtön, azt leirom. nem várok egy órát.. hanem leirom most. had menjenek a kérdések.. de ez a várakozás, elég gagyi.
2010. aug. 30. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

jaj mostmeg 88%-os vagy! ne sírj már!

74-es! egy nap egy kérdés? wtf? óránként egy kérdés! -.-

2010. szept. 2. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Az arányos dolog nem mostanra szólt, de ne is törődj vele.
2010. szept. 2. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ez az egy óra - egy kérdés pont megfelelő. Írd fel valahova a kérdésed, aztán nem felejted el.

Meg azt sem értem minek siránkozni az arányok miatt. Most ki nem sz*rja le? Úgyis lepontoznak hiába hasznos a válasz. A többivel egyetértek.

2010. szept. 2. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Na akkor olvasd el a kérdést. Hogy nekelljen megeröltetned magad ide is írom:

"Miért kezd kiégni egyre jobban a gyakorikérdések.hu?"

Én a kérdésre adtam NORMÁLIS választ. Engem nemigazán érdekel az arányom, de másokat igen, de itt csak a jelentem és a piros kéz van használva akár korrekt a válasz, akár nem. Ha valaki mégse azt használja akkor már csoda. Erről ennyit.

2010. szept. 2. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok ember értelmetlen kérdést tesz fel,kevés a normális kérdésre a válasz.Viszont a hülye kérdésekre mindenki válaszol,épp ezért nézik kevesen ezt az oldalt senkinek ne m nő fel felé a pont száma, és ezért pontoz le mindenki mindenkit, mert aki normális választ ír azt le pontozzák.
2010. szept. 4. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért kezd kiégni a gyakorikérdések? Mert sokan ilyen szamárságokat kérdeznek, mint most te is. És van olyan ökör, mint most én is, aki válaszol rá...
2010. szept. 8. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!