Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért ilyen az gyakori kérdés?

Miért ilyen az gyakori kérdés?

Figyelt kérdés

Na mondom min rágodom:

-Le pontozzák az kérdésedet

-Bejelentik az kérdésedet/kommentedet,akkor is ha tök normális.

-Ha nem tetszik valakinek az válaszod(és mondjuk korrek,és normális),akkor sz.r szemét rohadék hülye vagy..

-Minden második kérdés alatt veszedik 2 ember valamihülyeségen.

#balhé,gyakori kérdés,veszekedés,beszólás
2021. aug. 24. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem a gyakori ilyen, hanem a használó emberek.

A való életedben, minden igazságos, mindenki tisztelettudó, figyelmes, visszafogott?

2021. aug. 24. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Minden anonim felület ilyen, mivel név és arc nélkül bátrabban az emberek. Nem tudod ki ír és kinek válaszolsz, személytelen a kommunikáció, emiatt nincs is lelkiismeret-furdalásod attól, ha esetleg megbántasz valakit. Rengeteg ember a névtelenséget arra használja fel, hogy a napi stresszt levezesse, így szándékosan ír olyan stílusban amivel másokat megbánthat amíg kiereszti a gőzt, és nem azon kattog, milyen szar az élete.

Viszont amiket felsoroltál (ugyanabban a sorrendben reagálva):

- A kérdéseket nem lehet pontozni, sem értékelni. Persze megjegyzést szabadon tehetnek, és ha hülyeséget kérdezel, meg fogják mondani;

- Ha tök normális egy kérdés vagy válasz, nem számít hogy hányan fogják jelenteni, mert nem fogják ezeket törölni. Ha törölték, akkor viszont nem igaz, hogy minden rendben volt vele.

- Nem nagyon találkoztam még ilyennel, vagy pedig annyira megosztó a téma, hogy nincs rá "jó" válasz. Lepontozások vannak, de az passzív reagálás.

- Ez az anonimitásból fakad, bár én nem tenném ilyen magasra az arányt.

2021. aug. 24. 12:27
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es

Jó,de az mondom hogy gyakoribb itten az anyázás,mint az való életben.

2

Jap,de:

"- Ha tök normális egy kérdés vagy válasz, nem számít hogy hányan fogják jelenteni, mert nem fogják ezeket törölni. Ha törölték, akkor viszont nem igaz, hogy minden rendben volt vele."

Velem is volt ilyen,hogy megkérdeztem random (de nem eget rengeztő) kérdést,és törölték.

"- Nem nagyon találkoztam még ilyennel, vagy pedig annyira megosztó a téma, hogy nincs rá "jó" válasz. Lepontozások vannak, de az passzív reagálás."

Miden esetben,van nak olyan emberek akik életed miértjét,van párkapcsolatadat fejtegeti,vagy egyszerűen szid,mert mivel ő "sokkal jobb" mindenben,és mivel ő az kis király mert mindenben jobb mint te,akkor ő nyerte az vitát akkor is,ha nem ezt olt az kérdés.

2021. aug. 24. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Velem is volt ilyen,hogy megkérdeztem random (de nem eget rengeztő) kérdést,és törölték."

Nem csak akkor törölnek egy kérdést, ha trágár vagy provokatív, jóval szélesebb körre vonatkozik a szabályzat. Semmi különös nincs például egy "hol tölthetem le az xy sorozat új évadát?" kérdésben, mégsem teheted fel az oldalon, mert szerzői jogsértésre irányul.

2021. aug. 24. 13:55
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Hogy pl:mennyi ér egy vese?

2021. aug. 24. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Mi? Bocs kérdező, de a megfogalmazásod botrányos
2021. aug. 24. 14:35
 7/8 anonim válasza:
58%

"Ha tök normális egy kérdés vagy válasz, nem számít hogy hányan fogják jelenteni, mert nem fogják ezeket törölni. Ha törölték, akkor viszont nem igaz, hogy minden rendben volt vele."

Azért ez sem teljesen igaz.

Egy a "Miért alakulnak ki rajtunk anyajegyek?" kérdésre szerinted normális az a válasz, hogy "Anyád belefosott a ventillátorba és rádragadt" ?

Ez az én kérdésem volt, és ezt válaszolták rá. Jelentettem, mégsem törölték. Úgy látszik, a moderátorok ezt tartják normálisnak...

Ellenben a gyerekvállalás témakörben egy teljesen normális (tényleg, nem csak az én nézőpontom szerint) szoptatással kapcsolatos választ bizony töröltek (nem az én válaszom volt), nem értem miért.

2021. aug. 25. 11:53
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Nem ilyent kérdeztem/válaszoltam

2021. aug. 25. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!