Mikor változik a toplista-állás itt a Gyakorin?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 19:46
1/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/help
"Hogyan számolódik egy válasz hasznossági százaléka?
Ha egy válaszra elég értékelés érkezett, megjelenítjük mellette annak hasznossági százalékát. [...] Az értékelési százalékok minden éjjel újraszámolódnak, így változhatnak időnként. [...]"
2/9 A kérdező kommentje:
2
Azt tudtam eddig is, hogy éjjel, de hány órakor kb?
2021. aug. 23. 19:55
3/9 anonim válasza:
Mivel nem írták ki, nem publikus. Itt ülhetnél persze egész éjjel, hogy megfigyeld, de számít ez bárhol is? Hogy a toplista mondjuk éjjel 1-kor frissül vagy hajnal 3-kor? Nincs jelentősége.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez nyilvánvalóan nem olyan fontos, csak kíváncsiságból kérdezem
2021. aug. 23. 20:03
5/9 anonim válasza:
Én úgy figyeltem, hogy éjjel 1 körül szokott, de van hogy előbb vagy később kicsivel.
9/9 anonim válasza:
Nyári időszámításkor éjjel 1-kor, téli időszámításkor (tehát most) meg éjjel 2-kor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!