Hogyan tudok törölni erről az oldalról választ?
Amikor hülyeséget írtál azt hagyhatod. Mindenki van mikor ráeszmél, hogy utólag hülyeséget írt.
Ami a jogaidat sérti, pl kint van a neved, ott van megoldás.
Az oldal alján van egy email cím, oda írsz egy levelet linkekkel és a válasz számával együtt. Megkéred az adminokat, hogy azokat ha lehet töröljék már. Ha módjukba áll megteszik. Régieket nem tudom, hogy tudnak-e törölni. Hasonló kéréssel fordultam már hozzájuk, csak ott frissen írt válasz volt, ahol rossz linket raktam ki. 1 percen belül válaszoltak és törölték is.
Nyílván ez nekik is munka, emiatt kellene csak tényleg a fontosabb dolgokkal foglalkoztatni őket és nem azzal, hogy egy egy dolgot másképp látsz már. De ha tudnak abban segítenek. Elég kedvesek az itteni adminok és megértőek. Ha tehetik megoldják. Írj bátran nekik.
Szia!
Sajnos nem lehet törölni sem a kérdéseket, sem pedig a válaszokat.
De írhatsz a moderátoroknak egy emailt, amiben leírod, hogy szeretnéd törölni azokat a kérdéseket vagy válaszokat, amelyekben a személyes adataid is szerepelnek.
régi válaszokkal nem fognak foglalkozni
ha egy kérdés már néhány napja süllyed akkor senki nem olvassa már.
kit érdekel mit írtál régen, úgysem tudják ha nem látják a neved.
4.
De epp ez a gaz hogy a nevemet irtam ki 2helyre is. Ezert ciki az egesz :(
#7,
A #1 válaszomban le is írtam, hogy az oldal alján van egy email cím, oda kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!