Mikor lesz kiértékelt a válasz hasznossági százalékom?
Azt csak te tudod megnézni, hogy a válaszaidból mennyinél van értékelés; legalábbis, ha nem törölted ki azokat a „Megválaszoltjaid” gyűjteményből. (A válaszodnál piros, vagy zöld körben van valamennyi százalék.)
Itt például a 2. válasznak van értékelése, a másik kettőnek, nincs: [link]
(Amelyiknél nincs, azt sem biztos, hogy senki sem értékelte, mert értékelés csak akkor jelenik meg, ha az értékelők értékelési százalékainak összege eléri a 125%-ot. Itt például, mikor az első értékelés megtörtént, mivel az értékelő értékelési százaléka 69%, még nem jelent meg értékelés. Még a második értékelés után sem, mert az első két értékelő értékelési százaléka 69%+50%=119%. Csak a harmadik értékelés után jelent meg értékelés, mert 69%+50%+56%=175%, ez már elérte a 125% összeget. Az nyilvánvaló, hogy egyetlen értékelés esetén nem jelenik meg értékelés, mert senkinek sem lehet 125% az értékelési százaléka, legfeljebb 100% lehet: [link] )
Azt nem tudom, mert nem találtam ismertetőben és kipróbálni sem tudom, hogy a(z összesített) válasz hasznossági százaléknál van-e alsó darabszám, azaz, hogy hány értékelt válasz darabszámig nem mutatják.
Köszi a válaszokat!
Update: mostmár kiértékelt, 89%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!