Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Amikor törölnek egy kérdést,...

Amikor törölnek egy kérdést, miért nem írják meg a felhasználónak, hogy mi volt a baj vele?

Figyelt kérdés

Kiírtam egy kérdést. Törölve lett. Szerencsére nem éppen egy hosszú választ írtam, mert akkor az egészet nem küldi el, amikor bejön a moderátorok üzenete.

Kiírtam egy kérdést, hogy miért törölhették azt, és alig adtam meg infót arról, mi is volt az eredeti kérdés, még is törölték.

Már ott tartok, hogy nem merek kérdést kiírni, mert mindegyiket törlik. Már 4 accountom került törlésre 10 év alatt, pedig volt, hogy évekig nem írtam ki kérdést, sőt én sose írok kb.

Szóval?

Miért lenne nehéz megindokolni? Így hogy várják, hogy ne írj ki olyan kérdést, amit nem szabad, ha nem mondják mit nem szabad.

Mindig csak azt írják, higy olvassam el a szabályzatot, amit amúgy sose szegtem meg.

#moderátor #fogyatékos #Gondolkodniluxus
2021. júl. 17. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

"Fogalmam sincs mi lehet a baj."

olvasd el a kérdés kiírásához kapcsolódó szabályokat!

"Amúgy jatos nagyon húgyagyú lehetsz te is. Ha "lenne kapacitásuk" megírni mi a baj a kérdéssel, akkor tized annyi, vagy még kevesebb kérdést kéne törölni a jövőben."

Nagyon tévedsz. Látszik még az életben nem moderáltál semmit....

Nem fogsz pontos leírást kapni, nem ez a moderátorok dolga.

Ha funkcionális analfabéta vagy és emiatt nem tudod értelmezni a szabályzatot akkor meg hagyd a fenébe az egészet és menj ki a kertbe kapálni....

2021. júl. 19. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Ilyenkor elolvasod a szabályzatot még egyszer, és ha azután is jogtalannak találod a kérdés törlését, akkor írsz nekik, hogy miért is? A válaszlevélben megírják a törlés okát. Én is ezt tettem, és teljesen normális választ kaptam.
2021. júl. 22. 22:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Csak ugye egyből törlik a regisztrációmat, és azt vissza se tudják állítani.
2021. júl. 24. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sok törlés kell ahhoz, higy a profilod is töröljék.

Ha egy is elég, akkor az törvénysértő kérdés/válasz.

Bűncselekmény előkészülete, illegális szerek és eszközök beszerzése stb.

2021. júl. 24. 10:07
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

hallod... ez nem az óvodai felkészítő! Nem fognak a modik minden hozzád hasonló agyalágyulthoz úgy beszélni mint az óvodában!

"Jaaj Pistike ne tegyél fel ilyen kérdést, mert nem szabad! Most ezt törlöm, ne haraggudj, muszáály, mert itt áll a főnök a hátam mögött és hát így ki kell törölni, mert amúgy nem törölném ám... de legközelebb majd figyelj oda milyen kérdést teszel fel jóóó? Léciii olvasd el a szabályzatot!!"

Törlik és kész... ez a dolguk.

Ott a szabályzat, Olvasd el (ha nem vagy funkcionális analfabéta akkor még talán meg is fogod érteni) tartsd be és kész.

Ha ennyi sem megy akkor jobb felül van egy piros X, azt nyomd meg!

Cső!

2021. júl. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!