Ha törölnek a moderátorok tiltanak egy felhasználót mi, a többi felhasználók hogyan érhetnénk el, hogy a moderatorok felfigyeljenek a fiókjára és újra aktiválhák? Például az összes válaszára zöld kezet nyomva?
Pl, ha valaki bohóckodott, de előtte normális válaszokat adott és moderátori figyelmeztetést kapott ami után megint normális, komoly válaszokat adott, de túlzásba vitte addigra már a bohóckodást és letörölték és most hiányzik nekem és ki van írva amúgy a felhasználóneve.
A moderátoroknak igaza volt, ezt belátom, de, van rá esély, hogy, ha látják, hogy írt okos válaszokat is és nem csupan trollkodni járt ide, akkor jó magaviseletért felfüggesztettet kap és visszajön?
Nagyon hiányzik.
És fog engedélyt kérni? :( :'(
Remélem igen!
Nem tudom, akkor most én semmit sem tehetek?
5, nem érted. Figyelmeztették, ami után leállt és elkezdett normális válaszokat írni majd tiltották.
Szóval leállt amikor jött a figyelmeztetés, csak addigra késő volt úgy látszik. :'(
Büdi Lili-ről van szó?
Csak mert az ő helyzete elég érdekes.
Van (volt) egy felhasználó, akinek ez volt a neve, de mindenhova írta a pisis szövegeit, meg hogy ő már 30 éves, stb. (Utóbbiba kicsit belezavarodott, mert a 17 évesnek azt írta, hogy a gyereke lehetne :D ) és már ki van tiltva.
Illetve ezzel a pisis dumával van még ő:
"1838/2443 anonim válasza:
Na jó, hívhattok Büdi Lilinek, mert nem gúnynak szánjátok, nem tartjátok cikinek, hogy nyolc évesen a nadrágomon át pisiltem a wcbe mert nem tudtam kigombolni a nadrágomat."
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
A tiltás feloldást amúgy meg a kitiltott kell kezdeményezze e-mailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!