Miért van az, hogy bármilyen segítőkész választ adok, akkor lepontoznak? Példa lent
Ha mondjuk nem említette hogy drogos akkor itt a ludas.
Ha igen, akkor troll volt. Hülye kérdés hülye válasz. Kitudja.
"depresszió miatt fél hónap alatt fogytam 10kgot, utána elkezdtem drogozni" részlet a kérdésből.
Viszont ez az első eset, és már kezd zavarni.
Ritkán velem is megtörténik, viszont látom, hogy több válaszoló sem úgy gondolja, mint én. Elfogadom.
Viszont a Te kérdésedben teljesen igazat adok Neked és egyetértek Veled.
Kérdező, pont most akartam kiírni egy kérdést arról, hogy miért van az, hogy egyes emberek elveszik a kedvem attól, hogy válaszoljak.
Mert azt értem, és rendben is van, hogy nem lehet mindenki egy véleményen, de alapvetően szerintem itt rossz a rendszer, csak a kérdezőnek adnék jogot a pontozásra, majd ő eldönti, hogy számára az adott válasz hasznos-e vagy sem.
És akkor nem jutnánk oda, hogy igenis hasznos válaszokat pontozgatnak le olyanok, akiknek csak az nem tetszik, hogy eltér a véleményed az övéktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!