Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek lehet, hogy...

Szerintetek lehet, hogy valaki szándékosan, újra és újra, notóriusan, talán visszamenőleg is lepontoz?

Figyelt kérdés

Nemrég (kb. 1 hónapja) még 36. voltam az egyik témakörben, és tulajdonképpen úgy jutottam idáig, hogy kezdettől fogva folyamatosan javult a helyezésem, kis oszcillációval.

Aztán valami történt, és azóta folyamatosan romlik a helyezésem, és most a 266. vagyok, ugyanabban a témakörben.

Én nem változtattam semmin, nem adok más jellegű válaszokat, mint korábban, kb. mindent pont úgy csinálok, mint addig.

És nem is nyilvános a felhasználónevem.

Tulajdonképpen nem érdekelne a helyezés, de ha meg lehet itt csinálni, hogy valaki(k) szándékosan lerontják valaki más helyezését, az nem elfogadható.

Ez esetben inkább elfelejtem a GYK-t.

2021. jún. 21. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezeket legszívesebben meg kellene fosztani a X gombtól. Vagy regisztrációjukat törölni.
2021. jún. 26. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!