Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Támogatnátok egy olyan kezdemé...

Támogatnátok egy olyan kezdeményezést, hogy a gakorikerdeseken megszűnjön a politika kérdéskategória?

Figyelt kérdés

Mivel a felhasználók jó része alkalmatlan a GYIK alapszabályainak beatartására:

"Küldetésünk, hogy a kulturált, igényes, udvarias, egymás személyét és véleményét tisztelni tudó, megfelelő önuralommal bíró Felhasználóknak biztosítsunk lehetőséget a felkínált tárhelyeken történő kérdésfeltevésre, válaszadásra, véleménynyilvánításra, információ megosztásra és tapasztalatcserére."

2021. jún. 20. 13:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Kell ez a pöcegödör, különben a többi, többé-kevésbé normális kategóriára szabadulnának rá az idióták.

2021. jún. 20. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem nézem ezt a kategóriát, de nem támogatnám a megszűnését.

Ha neked nem tetszik, akkor ne látogasd, hanem görgess tovább.

Én is ezt csinálom.

Ha pedig oldalt akarsz szerkeszteni, hozz létre egy sajátot.

2021. jún. 20. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen alapon nem csak azt kéne megszuntetni.
2021. jún. 20. 14:15
 4/7 qkker1 ***** válasza:
100%
Nem támogatom.
2021. jún. 20. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
98%

Nem.

Ha vitatkozni akarnak, hát tegyék. Engem nem érdekel, meg idegesít is ami ott megy, de hát egyszerű, nem megyek oda.

Ha téged is zavar, tegyél te is így. Kerüld.

2021. jún. 20. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
98%
Ptt lehet a legjobbakat mosolyogni, amit néha müvelni képesek az emberek.
2021. jún. 20. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
98%
Nem támogatnám egy kategória megszüntetését sem, amelyik rovat nem érdekel engem, azt egyszerűen nem olvasom. Attól még, hogy néhány személy nem tart hasznosnak egy kategóriát, sok más ember szívesen ír oda. Nem venném el tőlük ezt a lehetőséget. Ha megszűnne a Politika rovat, nekem nem lenne jobb, csak másoknak lenne rosszabb.
2021. jún. 21. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!