Mi jár együtt a GYIK-on a 6-os szinttel?
Már két éve 5-ös szinten vagyok.
Kényelmes így, de nem kéne sokat tennem, hogy szintet lépjek.
Mi jár együtt a 6-ossal?
Ah, értem. Akkor mindegy is hány "pipa" van, a felsorolásnál.
Köszi.
Dehogy vagy te 2 éve 5-ös szinten. Csak a napi kattintásgeneráló hülyegyerek vagy.
2020 május 11.-én újult meg az oldal. Akkor jöttek be a szintek is. Szóval max 1 éve és 1 hónapja lehetnél 5-ös szinten. De ha azon lennél, láthatnád, hogy nincs több szint, mert nincs több teljesítendő kritérium a Szintek és jogosultságoknál...
Igazad van, ez egy durva sacc.
Több, mint 10 éves a regisztrációm.
Néha itt vagyok, néha eltűnök hónapokra.
Időtöltés.
Egy régi ismerős szólt, hogy toplistán vagyok, megnéztem, és láttam, hogy csak az hiányzik az összes kis pipa közül, hogy nincs még 50 kérdésem.
A többi megvan.
De nem azért tettem fel a kérdést, ahhoz még sok kéne, és nem szoktam csak úgy kérdezni ezen az oldalon.
Az biztos, hogy tavaly is csak a kérdések hiányoztak.
De nem tudom ez miért zaklat fel így téged.
"Kényelmes így, de nem kéne sokat tennem, hogy szintet lépjek."
Ezt mégis honnan veszed? Vagy nálad vannak követelmények a 6-os szintre a Szintek és jogosultságoknál?
Amikor a nevem melletti 5-ös számra kattintok, látom hogy mi alapján vannak szintek. (gondolom)
Ez a törölt válszok százalékos aránya, a válszok száma, a hasznosság aránya, stb..
És nekem csak néhány kérdést kéne kiírnom, a többi megvan.
Tulajdonképpen ha nagyon akarnám, könnyű lenne hasra ütni, és írni még pár kérdést.
Csak nincs semmi, amit a google-n nem talál meg az ember.
Ezt is egyszerűbb lett volna keresni, és megnézni,amilyen savazást kapok a 6-ostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!