Van az oldalon oyan funkció, hogy más fehasználók (pl. akik névvel együtt válaszolnak és tudom kit kell keresni) kérdéseit/válaszait meg lehet nézni?
Ha igen akkor hol lehet kikapcsolni vagy rejtettre beállítani? Jó pár éve regeltem ide a gyk-re és csak azért, h. meg tudjak nézni linkeket a válaszokban
Csak a napokban kezdtem el használni rendesen/rendszeresen az oldalt és válaszolgatni.
A cél a kérdéssel a sajátomat rejtettre rakni. Köszöntem!
Bal oldalt fent: saját menü - beaállítások - Látsszon a neved a kérdéseidnél és a válaszaidnál: igen nem
és mentés.
nem tudsz névre keresni, de a megválaszoltjaidat vissza tudod nézni, ha nem törölted még.
Azt értem, de szeretném hogy látszódjon a nevem csak azt nem, h rámkeresnek és az összes válaszomat el tudják olvasni. Ezek szerint oyat nem lehet.
Köszi a gyors választ!
Én is rágugliztam, de szerencsére a "kínosabbakat" nem dobta ki semmiyen filterrel.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!