Melyik témakör szerintetek a leghálátlanabb a válasz értékelése szempontjából az oldalon és miért?
Igen, ez a sorrend:
-politika: az ellentábort mindig lepontozzák,
-családi kapcsolatok, gyereknevelés: mindenkit lepontoznak, aki nem nő vagy nem kismama,
-vallás: itt már nem teljesen, de azért elég szépen lepontoznak mindenkit, aki nem az adott szekta tagja.
Politika.
Nemrég kitettem egy kérdést (Törvény részébe), amiben megkérdeztem, hogy egy mondat erejéig írhatok e a homoszexualításról a következő könyvemben, ami ifjúsági regény.
Hozzátettem, hogy nem merem megkérdezni a kiadót, azért itt kérdezem.
Mindezt itt, egy anonim fórumon tettem úgy, hogy nem tudják se a nickem, se azt, hogy ki vagyok a valóságban.
Erre megvádolták, hogy biztos nem is vagyok író, mert akkor a kiadót kérdezném és nem írnék a gyakorira hogy fényezzem magam és kb a fejem leszedték és csak később jött értelmes válasz.
Illetve ez az alkategória is, ahol mindenkit lepojtoznak és kb csak támadják a kérdezőket a kommentelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!