Már írtál ki GYIK-re kamu kérdést?
Kamut nem, feleslegeset igen.
Jó pár olyan kérdést írtam ki, amire tudtam a választ, vagy nem is érdekelt.
Hogy miért? Az új rendszerben kellett a szintlépéshez, hogy tudjam jelenteni a VALÓBAN kamu kérdéseket (meg az összes többit, ami megérdemli).
Tovább már nem érdekel. Nem tudom, hány további szint van, nem is érdekel, de erre rákényszerített az új rendszer.
S a kezed leszakadt volna, ha inkább írtál volna pár hasznos választ? Vagy ha mást nem legalább valami hülyeséget a Humor kategóriába?
Senkit se kényszerít az oldal kérdésírásra. 0 kérdéssel is lehet max szinten lenni.
Ráadásul mivel az alsóbb szinteken sokat kell várni 2 kérdés kiírása közt, az még pont a lassabb módszer.
"S a kezed leszakadt volna, ha inkább írtál volna pár hasznos választ?"
Jóval több kellett volna - és tetszik vagy nem, szeretek hasznos választ adni, de erre csak akkor van mód, ha értek az adott témához. Így pedig elég sokáig tartott volna.
"Vagy ha mást nem legalább valami hülyeséget a Humor kategóriába?"
Mondtam, hogy nem oda írtam?
"Senkit se kényszerít az oldal kérdésírásra."
Válaszolásra sem. Na és? Hogy jön ez ide?
"0 kérdéssel is lehet max szinten lenni."
Persze, egy friss regisztrációval. De nem egy több évessel, amin van egy-két törölt kérdés/válasz is.
"Ráadásul mivel az alsóbb szinteken sokat kell várni 2 kérdés kiírása közt, az még pont a lassabb módszer."
Nem feltétlenül, level 3-ról 4-re sima ügy volt.
Gyere, pontozz le megint, ezzel is bizonyítva, hogy te is csak egy hazug köpönyegforgató vagy, aki vizet prédikál de bort iszik - hiszen az első válaszom abszolút hasznos volt s kérdésre, te mégis érzelemből pontoztad le, ami ugye ellenkezik az oldal szabályzatával és elveivel is.
Csak ugye neked szabad leszarni a szabályokat, ha meg más teszi, az rohadjon meg. Jól mondom? :D
Mi számít kamunak? A humorba írtam már ki hülyeséget, de nyilván azért mert az arra van.
Ha arra vonatkozik hogy kiadtam-e már magam másnak, nem, nem volt még ilyen tudatommal, és nem is tervezek ilyet tenni, mivel semmi értelme és a szabályok is tiltják.
Kérdeztétek páran hogy mi számít kamunak.
Olyanra gondoltam, hogy pl a családi kapcsolatok témában elég sok durva történet van, es van néhány ami eléggé kamuszagú. Szerintem abban a témában van a legtöbb kamu kérdés 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!