Szerintem nagyon jó lenne az oldalra egy új funkció. A kérdés és a válasz alatt a szavazás mellé kéne egy plusz gomb, hogy "ennek a felhasználónak a bejegyzéseit nem szeretném látni". Többé nem jelenne meg tőle se kérdés, se válasz.
Aki unja a rengeteg ismétlődő kérdést, ki tudná iktatni.
Jó lenne, csak kevesen használnák. Rengetegen azért jönnek fel, hogy levezessék a frusztrációikat. Ez sokszor látszik is a válaszok minőségéből, amik gyakran csak valami beszólásból állnak.
2021. máj. 12. 20:18
2/10 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, bár a kommentek értelmezésénél okozhat nehézséget, ha valaki olyanra reagál, amit én nem látok.
2021. máj. 12. 20:18
3/10 anonim válasza:
Én már azzal is elégedett lennék, ha a főoldalon is lehetne törölni kérdést a listából magamnak. Akkor csak lekattintanám, ami nem érdekel és kipucolnám a kérdéstlistát.
2021. máj. 12. 20:19
4/10 anonim válasza:
Én annak is örülnék, ha bizonyos szavakat lehetne tiltani. Azaz ki sem dobna olyan kérdéseket, amiket beállítok szavakra. Pl.: szerető, gumicsizma,
2021. máj. 12. 20:23
5/10 anonim válasza:
Én múltkor a jegyzetet kerestem, mert ha minden igaz privátot nem írhatok magamnak.
2021. máj. 12. 20:35
6/10 anonim válasza:
Jó lenne, de kategóriánként. Mert lehet egy felhasználó egy kategóriában trollkodik, de másikban értelmesen, hasznosan válaszolgat.
#5 Korábban mintha olvastam volna olyat, hogy lehet saját magunknak privátot írni.
Aztán lehet ez a tavalyi újítással megváltozott..
2021. máj. 12. 21:09
7/10 anonim válasza:
Tavaly megváltozott.
Amúgy szerintem a megválaszolt kérdések közti kereső jobb lenne. Kicsit szar, mikor egy kérdéshez illő választ már írtam valahova, viszont lehetetlen visszakeresni rendesen.
2021. máj. 12. 21:33
8/10 anonim válasza:
Hogyan tudsz név nélkül szűrni?
2021. máj. 12. 22:32
9/10 anonim válasza:
Nekünk nem kell ahhoz a nevet látni, csak elég lenne annyi, hogy pl látsz egy troll kérdést, és ott rányomsz, hogy ennek a felhasználónak a kérdéseit / válaszait nem szeretném látni, és pipa, innentől a rendszer egyszerűen csak nem jelenítené meg többet számodra őket.
2021. máj. 12. 23:02
10/10 anonim válasza:
Jó funkció lenne, csak sok zavart okozna, mert egyes válaszokat nem tudnál értelmezni, esetleg te is valami rosszat írnál emiatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!