1/8 anonim válasza:
info@gyakorikerdesek.hu, ott van az oldal aljan.
Nem, kozvetlen kapcsolat nincs, hiaba os ultrafontos es SOS es neked nagyon de nagyon kellene.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Az info@gyakorikerdesek.hu email címen tudod felvenni az oldalt moderálókkal a kapcsolatot.
4/8 anonim válasza:
moderator kukac lesz az az info kukac!
5/8 anonim válasza:
Ott az oldal alján!
Kapcsolat:
Info@gyakorikerdesek.hu
6/8 anonim válasza:
értem én, de ha a moderátorral akarsz kontaktálni akkor a moderator kukacra írj, azt biztos ők olvassák el!
7/8 anonim válasza:
Mondjuk elvielg, de csak elvileg, ha itt a moderátor szó le van írva azt is jelzi nekik a rendszer, ezt csak simán olvastam itt többször is, de hogy igaz vagy sem, arról nem tudok biztosat.
8/8 anonim válasza:
Nemrég belefutottam egy kérdésbe, amire az oldal válaszolt (Tehát az egyik moderátor). Itt van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1110969..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!