Kapcsolatba szeretnék lépni. Hogy tegyem?
Figyelt kérdés
Kapcsolatba szeretnék lépni a gyakorikerdesek.hu-val.Nagyon fontos lenne.Írtam erre a címre: info@gyakorikerdesek.hu . Jó helyen próbálkoztam? Mikorra várhatom segítségüket? Valóban életbe vágoan fontos ügy.2010. aug. 23. 07:52
1/14 anonim válasza:
hát szerintem még a mai nap folyamán.
2/14 A kérdező kommentje:
Az e-mailt sürgősítve küldtem el még tegnap este.Többet is, hogy biztos megérkezzen még az nap .
2010. aug. 23. 08:08
3/14 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi.Pedig nagyon fontos, hogy mielőbb segítsenek.
2010. aug. 23. 08:24
4/14 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek nagyon fontos!
2010. aug. 23. 08:38
5/14 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. Mit tegyek? Lehet, hogy nem akarnak rajtam segíteni?! Hol tudnám még elérni őket???Életbe vágó
2010. aug. 23. 08:56
6/14 A kérdező kommentje:
Hol tudnám még elérni őket? Nagyon fontos!
2010. aug. 23. 09:18
7/14 anonim válasza:
Jó helyre írtál, másra nem tudsz. Nem tudom, biztos fognak válaszolni, csak gondolom még írnak egy jópáran.
Egyébként mit kérdeztél? Hátha mi is tudunk segíteni. :)
8/14 A kérdező kommentje:
Egy kérdést szeretnék töröltetni.Hát remélem segítenek.
2010. aug. 23. 10:43
9/14 anonim válasza:
Az e-mailt nem lehet sürgősíteni...
10/14 anonim válasza:
10:41-es vagyok.
Remélem sikerült töröltetni, bár megírták, hogy azért nem törlik a kérdéseket, mert lehet valakinek még szüksége lehet rá. De azért próba, szerencse. ;)
És utolsónak pedig, citromail-en pl lehet sürgősíteni. Ne kérdezd, hogy múködik, de kiírja, hogy sürgős. :D Bár nem hiszem, hogy ez eltérést mutatna a normáltól. :S Na mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!