Ha valakinek akkor írok privátot, mikor látható a neve, akkor a privátjaim közt, akkor is látható marad a neve, ha majd később elrejteti a nyilvánosság elől?
Nem ír vissza. A válaszom nem erre vonatkozott, és a kérdésedben sem található. Ha egy rejtett nevűnek írsz üzenetet, az elmegy, és ő visszaír neked, abban látod a nevét. Ő is a tiedet.
Ez mindig így van, és nem függ attól, hogy a nyilvános felületen mi látható.
Én arra gondolok, hogy ha pl ráírok egy kérdezőre, akinek már a kérdés felett is látszik a neve, akkor az üzeneteknél is látható lesz a neve, anélkül hogy visszaírna. (Annál az üzenetnél amit én küldtem)
Ellenben ha a neve ott nem látszik, akkor a privátoknál is csak "Ismeretlen kérdező" lesz az első üzenetnél.
A kérdés meg az, hogy a név elrejtése befolyásolja-e a privátokat is?
Mert pl ha kitiltanak innen valakit, akkor a kérdéseinél (ha látszott) eltűnik a neve, a privátoknál meg egy random betűsorra vált.
Idézek a szabályzatból:
„Felhasználó elfogadja, hogy a rejtett név is ismertté válik azok számára, akiket privát üzenetben megkeres, mivel ez elengedhetetlen a Felhasználók egymás közötti azonosításához.”
Nem tudom, ki és miért pontozza le rendre a válaszomat.
Megfeleltem, és nincs más: Ha te írsz neki, ő látni fogja a te neved.
Amennyiben ő válaszol neked, akkor te fogod látni az övét.
És ennek nincs hatása arra, hogy nyilvánosan mi látszik.
Nem tudom másképpen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!