Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem t.udja valaki hogy miert...

Nem t.udja valaki hogy miert toroltek a legtobb valasszal rendelkezo kerdest???? ("egy felhasznalo meg akarja donteni a legtobb valasz rekordjat! le tudjuk gyozni?") na szoval hogy ezt megis milyen okbol tettek a moderatorok?

Figyelt kérdés
tavaly junius kozepetol, miota a kerdes kiirodott, valahogy kibirtak a kedves moderatorok anelkul, hogy letoroljek. miert pont most kell?? meg egyaltaléan MIERT?????????? valaki tudja? legalabb akkor nem is az, hogy teljesen LETORLIK, eleg lett volna ha csak egyszeruen LEZARJAK (mint azt a "babasodosat" vagy mit). akkor legalabb vissza lehetne olvasni a regi irasokat! annyira merges vagyok most.. kedves moderatorok miert???

2021. ápr. 27. 07:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
És ezt miért nem tőlük kérdezed e-mailben?
2021. ápr. 27. 07:58
 2/32 A kérdező kommentje:
meg fogom. todod mit megkerdem oket
2021. ápr. 27. 07:58
 3/32 A kérdező kommentje:
szerintem amugy mert sokan jelentettek
2021. ápr. 27. 08:00
 4/32 Gyakorikerdesek.hu válasza:
A kérdésre érkező válaszokat már megszámlálhatatlan alkalommal kellett moderálni. Nagyon sok értelmetlen, csak a mennyiséget növelő bejegyzés volt benne, csak karakterek, számok, stb. Úgy döntöttünk, hogy a kérdésnek már nem tudunk ilyen formában helyet biztosítani az oldalunkon.
2021. ápr. 27. 08:06
 5/32 A kérdező kommentje:
de miert nem lett volna eleg raszolni? vagy odairni egy valaszt mint ide, hogy ne irkaljatok hulyesegeket vagy toroljuk a kerdest... szerintem nem kellett volna torolni akkor se na mind1
2021. ápr. 27. 08:46
 6/32 A kérdező kommentje:
*raszolni helyett lezarni, bocs, nem tudom miert irtam azt :D
2021. ápr. 27. 08:47
 7/32 anonim ***** válasza:
53%

Ismerem a kérdést, rendszeresen beírtam oda hol érvként, hol tanácsként, hol figyelmeztetésként (már amennyire egyenrangú felhasználók szava ér is bármit egymás között), hogy ne spameljétek-floodoljátok szét, mert törölni fogják. Mindenki leszarta ezt hónapokon keresztül, és pontosan tisztában volt vele, hogy ez lesz a vége. Szintén többen és rendszeresen kommentálták azt, hogy milyen jogon merik a moderátorok törölni a válaszokat ("mert ez a humor kategória, itt mindent lehet), tehát pontosan tudtátok hogy a flodolás következménye a törlés lesz, van akit tiltottak is emiatt.

Ez a rácsodálkozás a törlésre, hogy miért nem szóltak a moderátorok, egy vicc, mintha a hülyét játszanád. Mindenki tudta, hogy ez lesz. Sőt, ezek a számonkérő meg moderátorokat minősítő kérdéseid és válaszaid (amikből szintén moderáltak már nem egyet) csak a fiókod tiltásához fognak közelebb vinni.

2021. ápr. 27. 14:05
 8/32 A kérdező kommentje:
de az 5os, 6os kommentemben leirtam, hogy mit kellett volna csinalniuk, ha mar mindenkeppen intezkedni akarnak... erre megfogtak es egyszeruen toroltek a francba! na mindegy, hat ez van, ez van...
2021. ápr. 27. 14:32
 9/32 anonim ***** válasza:
83%

4. Gyakorikerdesek.hu

Ezzel teljes mértékben egyetértek.

(A kérdés kiírója)

2021. ápr. 27. 15:09
 10/32 anonim ***** válasza:
98%
Huhh, közel 10 éve vagyok az oldalon, de először látok kommentet az oldaltól közvetlen. :O
2021. ápr. 27. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!