Én ötezer valáhányszáz valahányadik vagyok a toplistás helyezésben, nektek mennyi az "összesen" feliratnál?
All-time: 1062
30 napos: 344
Szint: 4
44. a 30 naposon, ebből három kategóriában 5., 3., 2.
A szint: 5.
12-13 megnéztelek ki vagy :D Neked korábban látszódott a neved...Miért szedted le?
Akkor lényegében az oldal kezdetétől itt vagy?
Mindig a ssaa nevet használtam és az előbb is, mielőtt 12.-13. választ írtam volna, ezt találtam, mert megnéztem, hogy úgy van-e ahogyan az összesítés írja. Ezt a nevet nem változtattam soha.
Már ment az oldal, amikor elkezdtem, de hogy mennyi ideje ment, azt nem tudom. A 15 év is csak becslés.
Igaz, amit írtam.
#16:
ha nem írtad volna, sosem jöttem volna rá. Hidd el, hogy nem én intéztem és fogalmam sincs, hogy ez miért van.
#14 vagyok
#15 ne érts félre, igazából nem is tudom mit értettél félre, de nem kétségbe vontam amit írtál. :)
Csak azt mondtam, hogy korábban láttam a válaszaidat :) és most meg látom, hogy leszedted, azaz titkosra állítottad a neved.
#18,
köszönöm az észrevételed. Az unokám állítgatott egyet s mást a gépen. Megbeszélem vele, ha itt lesz nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!