Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Minden forumon a legtobb...

Minden forumon a legtobb valaszbol vitazas lesz, vagy ez csak erre a forumra jellemzo ennyire?

Figyelt kérdés
Erthetetlen szamomra, hogy miert kell egyfolytaban a masik valaszaval foglalkozni, es arra valaszolni. Miert nem a kerdesre valaszol a legtobb ember?
2008. dec. 5. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Azért vitáznak mert nem egyforma a véleményük,pedig a kérdés úgy szól kinek mi a véleménye errő és erről.Aztán meg lepontozzák egymást mert különbözőt írnak.Szerintem ilyet inteligens embernek nem volna szabad csinálnia.Épp az előbb húztam fel magam,mert lepontoztak azért mert más szemszögből közelítettem meg a kérdést mint a másik négy,de úgy itéltem meg,hogy a kérdezőnek ez is fontos lehet.Én hülye meg mindnek adtam pontot pusztán azért mert vették a fáradtságot és írtak a kérdezőnek.Már félek rizikósabb kérdésekre írni,pedig azokat szeretem,mert csak felhúzom magam azon,hogy ha valakinek más a véleménye az azonnal le van pontozva.Sokszor el is megy a kedvem az egésztől,pedig minden nap van néhány üres órám,és szivesen segítenék ha tudok.Ha valakit kipontoztak azt is megnézem és ha nem volt bunkó amit írt Én márcsak azért is szolidaritásból visszapontozom!!!Nesze nektek!!!
2008. dec. 5. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy észre vettem,minden fórumon vannak viták,nem csak erre az oldalra jellemző.

Ez a pontozós rendszer meg egy más tészta.Valahogy változtatni kéne rajta,mert nem igazságos.

2008. dec. 5. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Máshol is vannak ilyenek,én youtube-on szoktam látni sok ilyet. A magyarok már csak ilyenek...sose fognak összetartani.
2008. dec. 5. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

"A magyarok már csak ilyenek...sose fognak összetartani."

Minden nemzet ilyen, ne szídd a magyarokat. Amúgy meg ez nem FÓRUM :D

2008. dec. 5. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo, akkor mi ez, ha nem egy forum?

Miert az elotted levo valaszat kritizalod, miert nem irsz valaszt a kerdesre.

Latod, az ilyenek miatt lesz vita.

2008. dec. 5. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden fórumon így van, amit sokan látogatnak. Itt egy jó kis írás erről: [link] És ez oldal tényleg nem fórum. XD
2008. dec. 6. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

De hülye vagy kérdező... ha elolvasnád, válaszoltam a kérdésre: mindenhol ilyenek az emberek, nem csak Mo-n. Pont a te fajtád miatt vannak viták, a buta emberek miatt.

És nem fórum. Láttál már fórumot? Na az nem így nézett ki. Ezzel az erővel egy blogot is lehetne fórumnak tekinteni, ha az az egyetlen kitétel, hogy lehessen kommentelni...

2008. dec. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!