Tudtátok, hogyha túl sok oldalt lapoztok itt, akkor küld nektek az oldal egy chapta-t?
Nem a mennyiség a lényeg, hanem az lapbetöltés/perc arány. Van egy átlagos felhasználói szint (legyen például percenként 15-20 frissítés) ami nem fogja triggerelni a rendszert, ha csak görgeted és lapozgatod egy kérdés oldalait. Van egy visszaélést feltételező mennyiség is (legyen pl. percenként 50-60 frissítés), ami már feltételezi hogy ezt robot csinálja, és ez fogja az emberi beavatkozást kikényszeríteni.
Script hozzászólás = egy program meghatározott műveletsort végez el, például megnyit egy választ és beilleszt egy szöveget amit beküld. Ezzel jól végig lehet szemetelni a kérdéseket. Ha ennek sebessége (gyakorisága) meghaladja a kritikus lapbetöltés/perc értéket, akkor dobja ki a rendszer a CAPTCHA oldalra.
Azt se tudom miről beszéltek.
A lapozást értettem, a többihez már öreg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!