Tehát tegyük fel, hogy van egy kérdés, amire senki sem válaszolt. Erre a kérdésre 2 ember válaszol, de tized mp pontosan nyomják le a küldés pontot. Ekkor kinek a válasza lesz az első? (mindenféleképp egyszerre küldik el a válaszokat)
Egész reggel ezem gondolkoztam, de nem jutottam sokra.
Teljesen véletlen, akár azon is múlhat, ki nyitotta ki elöbb a válaszolásra az ablakot.
2021. márc. 22. 15:00
2/11 anonim válasza:
Fix egyszerre úgyse tudják elküldeni. Még direkt se lehet úgy időzíteni.
2021. márc. 22. 15:24
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy pld be van időzítve, hogy mikor küldje el.
2021. márc. 22. 15:33
4/11 anonim válasza:
A másodperc apró töredékében beálló időszakasz a döntő. Ennyire egyszerre rettenetes kicsi a valószínűsége az egyszerre való megnyomásnak. Gondolom, hogy ha mégis előfordulna, akkor a gép automatikusan eldönti (abc sorrendben? Lehet...).
2021. márc. 22. 15:51
5/11 anonim válasza:
#3 Hol van a "Válasz elküldésének időzítése" mód?
2021. márc. 22. 17:29
6/11 anonim válasza:
"Tehát tegyük fel, hogy van egy kérdés, amire senki sem válaszolt."
Ez mit jelent?
2021. márc. 22. 17:30
7/11 anonim válasza:
Azt, hogy új kérdés, még nincs választ, utána meg hirtelen két ember is ír azonos idöpontban
5-ös: a válasz alatt bal oldalt van: ma 17:29 - a te esetedben
2021. márc. 22. 17:32
8/11 anonim válasza:
#7 Nem az elküldés időpontjára gondoltam, hanem miről a kérdező beszél, hogy "pld be van időzítve, hogy mikor küldje el".
2021. márc. 22. 17:34
9/11 anonim válasza:
Szerintem az a saját gépre/telefonra vonatkozik
2021. márc. 22. 17:58
10/11 A kérdező kommentje:
Pld vannak azok az online robotok, amiket arra használnak, hogy időközönként írjanak valamit. Főként olyan oldalakon használják, ahol van chat részleg, de kevés a látogató, és ilyen robotokat állítanak be a chat-be, hogy úgy tünjön, sokan vannak itt, és beszélgetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!