1 nap ti atlagosan mennyi idot vagytok fenn itt gyakorin?
Ha nem tudnék ezen az oldalon írni persze normális és kultúrált ! hangnemben, akkor kb a nap egyik felében magamban beszélnék, a másik felében pedig a szoba sarkába kuporodva bőgnék, zokognék.
Egyesek majd tuti letrolloznak.. Nem, ez komoly, 0 barátom van, elhagytak csúnyán mind és megbántottak. Ez az oldal minden kapcsolatom a külvilággal. Ennek hála nem csavarodtam be teljesen. Nagyon szörnyű érzés az, hogy senkinek sem vagyok fontos, senki ne tapasztalja meg ezt az érzést, iszonyúan fájdalmas érzés. :(
Sok órát, túl sokat, vagyok itt én is, főleg a pandémia óta, hogy nem lehet semmit sem csinálni szinte, leállt minden ami a szabadidőmet kitöltötte. Ráadásul itthonról dolgozok.
Pluszban a facebookot kerülöm tudatosan, egyszerűen nem bírom már, hogy folyton csak a vírusról lehet olvasni. Ami időt idáig ott töltöttem, már jó ideje azt is itt töltöm.
1-es és más válaszok írója, munkád sincs, hogy ennyire nincsenek emberi kapcsolataid?
#1. es mas valaszok iroja, amugy ezt most talaltam, nem te irtad ki ezt a kerdest?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!