1 nap ti atlagosan mennyi idot vagytok fenn itt gyakorin?
De jobban belegondolva van az 7-8 óra is összesen.
1-es voltam.
1-es és 2-es vagyok: Gyakorlatilag kisebb megszakításokkal egész nap itt lógok.
Ez ad értelmet az életemnek, nincs 1 barátom se, mert mind ignoráltak engem. Ez az utolsó menedékem, mert 0 társas kapcsolatom van, ha nem tudnék itt pötyögni, akkor teljesen el lennék vágva a külvilágtól és kb megszűnnék létezni... Így valamennyire elhiszem azt, hogy fontos vagyok és számít a véleményem. Ja és hogy emberek között vagyok.
6 vagyok. Teszem hozzá, igyekszem kulturáltan használni az oldalt. De ha itt nem tudnék normál hangnemben írogatni, akkor szerintem teljesen megőrülnék és a diliházba kerülnék.
Annyira nincs szociális kapcsolatom és annyira egyedül vagyok, hogy ez az oldal nekem olyan, mint forrásvíz a sivatagban..
Egy oldal, ahol megoszthatom gondolataimat. Mondtam, nincsenek barátaim.. Teljesen becsavarodnék szerintem enélkül, olyannyira kilennék, hogy magamba beszélnék. Egyfajta napló, lehet hülyén hangzik... Terápiás jellege is van, hogy segthetek másoknak és beszélhetek másokkal. Ez jót tesz a lelkemnek.
De amíg normálisan és kultúráltan használom ezt az oldalt, addig ez miért lenne probléma ? 1-2-6-7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!