Ha egy kérdésre adott válasz százalékára kattintok, akkor mik azok a százalékos körök amik előjönnek?
A többi felhasználó válaszértékelési százalékát mutatja, a szín pedig azt, hogy milyen szavazatot adtak le.
Például van egy 100%-os válasz, azt lenyitva látsz 1 db zöld 58%-ot és 1 db zöld 75%-ot, az azt jelenti, hogy 2 felhasználói fiókból történt "hasznos" értékelés, és a két felhasználó 58 és 75%-ban értékeli hasznosan a válaszokat.
A piros színű körök a "nem hasznos" értékelések, a szürke a köztes gombé. Akkor jelenik meg a válasz értékelési százaléka, ha legalább összesen 125%-nyi értékelés érkezik rá (a fenti példában 58+75 = 133, ezért jelent meg 2 értékelés után a 100%-osan hasznosra értékelt válasz).
Köszönöm! Gondoltam, hogy ilyesmi lesz, de a százalékokat nem tudtam hová tenni.
Szabad tudni, honnan van ilyen információd? Én az oldalon sehol nem találtam meg.
Talán moderátor vagy? :D
Kikövetkeztethető az oldal használatával. A saját százalékodat tudod, mert a szintednél leírja. Ha értékelsz egy választ, akkor láthatod hogy +1 új szavazat jelenik meg az általad használt gomb színével és a fiókod értékelési százalékával, tehát ez a lista a választ értékelő felhasználók adatait tartja nyilván.
GYIK (minden oldal alján fixen rögzítve, így mindig elérhető):
https://www.gyakorikerdesek.hu/help
"A hasznossági százalékra kattintva részletesen megnézheted, milyen értékelésekből állt össze az adott százalék. A zöldek hasznosra, a szürkék félig hasznosra, a pirosak pedig nem hasznosra értékelték a választ."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!