Szerintetek miért hasznos ez az oldal?
Figyelt kérdés
Számomra azért mert személyesen nem szeretek akármiről beszélni, telefon sem mindig, de itt könnyű mert bármikor kihátrálhatnék, de miért tenném ha úgysem tudják ki vagyok. Mindig itt rendezem a magánéleti kérdéseket.2021. márc. 14. 15:40
1/3 anonim válasza:
Ha nem találjuk egy adott problémánkra a megoldást, itt megkérdezhetjük hogy mit kellene tennünk, illetve a válaszainkkal segíthetünk a többi felhasználónak. Az interneten sokszor könnyebb megnyílnunk mások előtt, mint élőben találkozva.
Sok érdekes, illetve vicces kérdés és komment van itt, amiket szívesenen olvasgat az ember a szabadidejében. Legjobb esetben viszont akár hosszú ideig tartó barátságok is szövődhetnek ezen az oldalon, én is sok kedves személlyel ismerkedtem meg itt. :)
2/3 anonim válasza:
Jó ha kicsit ki akar kapcsolni az ember mindenből. Emellett kap segítséget ha valami kérdése, problémája felmerül.
3/3 anonim válasza:
Maga az oldal nem rossz ötlet, de a community az nagyon a béka valaga alatt van! Én magam is szoktam kitenni kérdéseket, válaszolok is, ha úgy érzem hozzá tudok szólni a témához valami értelmeset, na most ez sok emberre nem vall! Sokan csak trollkodni járnak ide, pont azért, mert anonim az oldal, nincs következmény, szeretnek az emberek kötekedni, itt ki is tudják gond nélkül élvezni ezt! Van mikor itt próbálok ismerkedni, több kevesebb (de inkább kevesebb) sikerrel! Néha van akivel napokig beszélgetek, van aki csak egy-két üzenet erejéig ír aztán szívódik fel! :) Nekem nincsenek barátaim, nincs kapcsolatom, így itt társalgok olykor, jobb is így ideig óráig, nekem is megvan a kommunimáció, meg nem kell másokhoz igazodnom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!