Miért lett belôlem gyakori kérdések függő?
Az elején velem is ez volt, még a toplistát is néztem, hogy feljebb jutottam e, a toplistán való feljebb jutásért szavazgattam a legtöbb válasszal rendelkező kérdés kommentjeire, amit már megdöntöttek azóta, szerettem válaszolgatni, csevegni, de egy idő után azt láttam, hogy a kérdések ismétlik önmagukat, csak ugyanazokat a válaszokat írtam és kezdtem elunni.
Aztán, amikor a válaszom, amit utánajárással adtam meg vagy azért, mert jártas voltam a témában vagy a véleményem kérdezték a nullára lett pontozva, illetve látva, hogy a kérdések nagy százaléka nem is kérdés, csak kitaláció, kezdtem elunni és komolytalannak kezdtem érezni átadtam a 20 éves rokonomnak, én néha járok vissza.
A tanárok kategória ment át a legdurvább átalakuláson. Kvázi 1-2 egyedi kérdés van, a többi kérdés meg ugyanaz, egymás alatt sorakozik, hogy kinyitnak e a sulikvagy nem, kb 100 db vanbelőlük és egymás alatt, persze hogy így nincs kedve az embernek válaszolgatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!