Melyik volt a legextrémebb? Vagy leghülyébb kérdés amit Gyakori kérdéseken olvastál?
Egyszer egy lány a szex rovatba azt kérdezte, hogy okozhat-e hallás károsodást a szopás.
Mert, lecumizta a barátját, és az óta nagyothall.
Valami olyasmi volt, hogy valaki a humor kategóriában megkérdezte milyen hülyeséget kérdezzen. Meg olyat is olvastam, hogy miért teketóriázol te pernahajder.
Jó mondjuk tudom, ezeknél vannak hülyébb kérdések is, de én csak ilyenekkel találkoztam.
🤭
Én olyat láttam, hogy valaki egy zenére volt kívàncsi, és leutánozta. 🤣
Így:nyá-nyá-nyá, jú jú jú, nyá nyá nyá...
Jaj olyat már én is láttam! És ezt mondta: AAAAAAAAAAAAA JJJJJAAAAAAA IIIIIIIIIII AAAAAAAAAAA
Vagy nem pont ezt, de ehhez hasonlót.
Linkeket nem szoktam gyűjteni, de amikre így kifejezetten emlékszem (nem fogom tudni őket szó szerint idézni, bocsi)... ezek közül van olyan, ami 100% trollkodás, de attól még hülye kérdés.
- "Hogy lehet ilyen szemét a párom? Beköltöztem hozzá az albérletébe, szakítottunk, ő ment, és ELVITTE AZ ÖSSZES BÚTORT! De hát azt az albérletbe!!! vette, itt kellene, maradjon nekem az összes!)"
- "micisapka" (sajnos törölték, de legendás kérdés volt, vmi 1000 oldal válasz jött rá... már nem is tudom, konkrétan mi volt a kérdés, csak az volt a lényeg, hogy a baseballsapkát nevezte micisapkának a jóember :D)
- "Beleszerettem Vastag Csabába, legszívesebb lesz...nám, mit csináljak?"
- "Mit tegyek? Megvettem a lehető legcukibb türkiz csillámos iskolatáskát iskolakezdésre, de nem találok hozzá illő színű füzetet és tollat... nem merek bemenni a suliba, annyira gázt lesz..."
- "Pasim azt mondta, van egy olyan póz, amiben, ha csináljuk, nem lehetek terhes... terpeszállásban, hátulról... már 2 hete késik a mensim... mi történhetett? A pasim nem hazudna nekem, az biztos"
- "Miért vagyok ennyire hátul a párom telefonjában a híváslistán? 19/Zsanett"
- "Lehet valami probléma abból, hogy azzal a mosdókesztyűvel mostam arcot, amivel a dédimamám a popsiját törölte ki? Átkerülhet a bőrömre róla valami ősvitamin?"
- "Melyik az a fogamzásgátló, amitől nől a mell?"
- 44F/45F besztof... kb. az összes kérdésnek az volt a lényege, hogy mit szólna a nő ismerkedéskor, ha a férfi vagy vmi nagyon nagy idiótaságot csinálna (pl. macskát kergetne, rappárbajozna, elkezdene bőgni vmi hülyeségen)... vagy a későbbi kérdésekben, valami nagyon nagy hülyeséget mondana, és ezt nagyon nyakatekerten, rengeteg külföldies szóval megspékelve kérdezi... "Hölgyleányok, mennyire like-olnátok egy ilyen spontanieuse ismerkedési módozatot egy charmant gentleman-től?" jelleggel
- D-kosár besztof... azaz a nő, aki szerelmes egy pasiba, de annak barátnője van, és minden kérdésnek az a lényege, hogy "emiatt meg emiatt a piti dolog miatt biztos nem jó a kapcsolatuk, miért nem választ engem?"... ugye a neve is abból jött, hogy "de hát nekem D-kosaras a mellem, a barátnőnek meg nem"... a legdurvább az a kérdés volt, amiből kiderült, hogy áttúrja a szemetüket, és nem talált bennük kotont
- "mit szólnál, ha a barátnőd a csempére sz...na / megharapná a kutyát stb"
- húsos-csontos hölgy (ez talán még létezik valahol a gyk bugyraiban, vagy mintha valaki legalábbis lementette volna)
Ill. ami még nekem fura az az, hogy van pár elég fura kérdés, amit kb. kéthetente kiemelt 5-6 éve a kérdező... pl. a "Lányok, mit szólnátok ahhoz, ha a pasitok 500-1000 oldalon fent lenne nőnek öltözve, meztelenkedve, szexuális pózokban?" vagy vmi hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!